14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Noua organigramă a Primăriei Bistrița, praf în ochi: S-a umblat puțin la salarii

Municipalitatea a postat pe site-ul Primăriei Bistrița noua organigramă, ce va fi supusă la vot joi. Conform documentelor și a declarațiilor foștilor șefi de direcții, nu e vorba de a da afară oameni. Ci de a-i retrograda în funcții. Astfel, nu s-ar fi umblat la numărul de angajați ci la valoarea salariilor.

Primarul Ioan Turc a promis, încă de la începutul mandatului său că va face organigrama Primăriei Bistrița ”mai suplă, mai funcțională”.

Primarul Ioan Turc: „Organigrama Primăriei va fi mai suplă, mai funcțională”

După doi ani și jumătate, noua variantă de organigramă a fost făcută publică pe SITE-UL PRIMĂRIEI și va fi supusă la vot joi, 11 mai 2023.

Bistrițeanul.ro vă prezenta câteva funcții de conducere care nu vor mai exista odată cu noua organizare.

Cum arată noua organigramă „suplă” a Primăriei Bistrița. Ce șefi își pierd funcțiile:

Totuși, se pare că nu e vorba despre concedieri, ci de retrogradări în funcție.

Nu mi-am pierdut funcție de conducere. Voi rămâne în continuare șeful Polițeii Locale, iar Grațian va rămâne șef adjunct. E vorba doar că nu vom mai fi o – institutie de sine stătătoare- să spun așa, ci vom fi în subordinea directă a primarului. Vom fi un serviciu în cadrul aparatului Primăriei Bistrița. Astfel, fiind un serviciu, automai vom avea salarii mai mici” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Florin Frandeș, șeful Poliției Locale Bistrița.

Nu voi mai avea funcția de director, ci de șef serviciu. Deci e o retrogradare în funcție. Automat aceasta vine cu un salar mai mic. Deci nu îmi pierd locul de muncă, ci Direcția pe care am condus-o devine Serviciu, astfel că e o retrogradare” a explicat Luca Răzoare, director Direcția Piețe Bistrița.

Reporterii Bistrițeanul.ro au încercat să ia legătura și cu Ioan Crețiu și DUmitru Cincea, însă până la publicarea acestui articol nu au reușit.

”Nu ne pronunțăm. Așteptăm să vedem dacă va fi votată noua organigramă. Vom ști mai multe doar pe urmă” au declarat cei mai sus menționați.

Primarul Ioan Turc spunea că noua organigramă va avea ”„un impact bugetar de 8 milioane de lei, iar veniturile sunt cele pe care le prognozăm în momentul de față, suplimentate cu 2,5 milioane de lei”.

Noua organigramă mai „suplă” a Primăriei Bistrița, gata în luna ianuarie. Cheltuielile cu personalul, mai mici

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?