12.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Primarul Ioan Turc: „Organigrama Primăriei va fi mai suplă, mai funcțională”

Edilul Bistriței, Ioan Turc încă nu a dezvăluit cum va arăta organigrama Primăriei și mai ales dacă se va renunța la angajați sau șefi. În cadrul ședinței de Consiliu Local de astăzi, a precizat doar că organigrama va fi mai „suplă”, mai „funcțională”.

Primarul Ioan Turc a precizat în ședința de CL de astăzi că are două priorități zero. Este vorba despre stabilirea organigramei și lămurirea PUG-urilor. Edilul nu a vrut să dezvăluie însă ce planuri are cu organigrama instituției.

Ioan Turc a spus doar că va fi o organigramă mai „suplă”, dând de înțeles că se va renunța la unii angajați.

„Până voi ieși cu organigrama nu vreau să mă pronunț în detaliu. Avem în momentul de față într-o fază aproape finală varianta de organigramă. Nu ascund faptul că am discutat și cu specialiști în domeniu. Nu doar din Bistrița, ci și cu specialiști de referință la nivel național. Când vom veni cu formula nouă veți aprecia că va fi mai suplă, mai funcțională, mai aplicată pe nevoile cetățenilor.”, a declarat primarul Ioan Turc.

Și Consiliul Județean a anunțat restructurări în instituție. Acolo se va merge pe două variante: concedieri și tăierea orelor de program.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.