16.3 C
Bistrița
luni, mai 10, 2021

Primarul Ioan Turc: „Organigrama Primăriei va fi mai suplă, mai funcțională”

Edilul Bistriței, Ioan Turc încă nu a dezvăluit cum va arăta organigrama Primăriei și mai ales dacă se va renunța la angajați sau șefi. În cadrul ședinței de Consiliu Local de astăzi, a precizat doar că organigrama va fi mai „suplă”, mai „funcțională”.

Primarul Ioan Turc a precizat în ședința de CL de astăzi că are două priorități zero. Este vorba despre stabilirea organigramei și lămurirea PUG-urilor. Edilul nu a vrut să dezvăluie însă ce planuri are cu organigrama instituției.

Ioan Turc a spus doar că va fi o organigramă mai „suplă”, dând de înțeles că se va renunța la unii angajați.

„Până voi ieși cu organigrama nu vreau să mă pronunț în detaliu. Avem în momentul de față într-o fază aproape finală varianta de organigramă. Nu ascund faptul că am discutat și cu specialiști în domeniu. Nu doar din Bistrița, ci și cu specialiști de referință la nivel național. Când vom veni cu formula nouă veți aprecia că va fi mai suplă, mai funcțională, mai aplicată pe nevoile cetățenilor.”, a declarat primarul Ioan Turc.

Și Consiliul Județean a anunțat restructurări în instituție. Acolo se va merge pe două variante: concedieri și tăierea orelor de program.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...