3.6 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

Noul Ford Focus a ajuns acum și la dealerul Central Motors din Bistrița!

Lansarea oficială a avut loc astăzi la dealerul Central Motors din Bistrița unde toti cei invitați au putut admira mașina static, dar au avut ocazia să se și bucure de experiența unui drive-test. Echipa Central Motors îi așteaptă pe toți bistrițenii interesați mâine, 8 septembrie, începând cu ora 10, în Pădurea Schullerwald, la un drive-test care să îi convingă de tehnologiile avansate și performanțele noului Ford Focus!

 

Diponibil în 4 variante de echipare, Trend Edition, Titanium, St-line și Vignale – și având la dispoziție o gamă largă de motorizări, Noul Ford Focus vine cu schimbări majore de design, o platformă complet nouă, grilă frontală mai generoasă, blocuri optice reproiectate și stopuri cu tehonologie LED.

Noul Focus e construit să-ți îmbunătățească experiența la volan, în toate modurile posibile.
Noua generație FOCUS e plină de caracteristici avansate, cum ar fi tehnologii de asistență pentru șofer, inclusiv tempomat adaptiv, cu funcție de pornire-oprire și centrare pe banda de mers, dar și Asistență activă la parcare, în versiunea 2.

Împreună, aceste tehnologii inteligente te pot ajuta să gestionezi accelerația, frânarea și chiar direcția. Vorbim de tehnologie care implică în asemenea măsură lipsa efortului, încât te vei mira cum de te-ai descurcat până acum fără aceasta.

Vă puteți înscrie la drive-test pe platforma mergimaideparte.ro, alegând una dintre cele 3 experiențe de condus:

  • Conduci și descoperi.
  • Detaliile fac diferența.
  • Mergi mai departe.

 

Începând de luni, 10 septembrie, toți cei interesați sunt așteptați la showroom-ul Central Motors Ford din Cartier Viișoara nr. 301A – pentru a beneficia de ofertele de lansare ale acestui model, disponibil inclusiv prin programul RABLA!

Pentru mai multe informaţii, vă aşteptăm la showroom-ul CENTRAL MOTORS, din Bistriţa, cartier Viișoara, Nr. 301A. De asemenea, puteţi obține detalii suplimentare la numărul de telefon 0263.222.888.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...