27.5 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

Noul Ford Focus a ajuns acum și la dealerul Central Motors din Bistrița!

Lansarea oficială a avut loc astăzi la dealerul Central Motors din Bistrița unde toti cei invitați au putut admira mașina static, dar au avut ocazia să se și bucure de experiența unui drive-test. Echipa Central Motors îi așteaptă pe toți bistrițenii interesați mâine, 8 septembrie, începând cu ora 10, în Pădurea Schullerwald, la un drive-test care să îi convingă de tehnologiile avansate și performanțele noului Ford Focus!

 

Diponibil în 4 variante de echipare, Trend Edition, Titanium, St-line și Vignale – și având la dispoziție o gamă largă de motorizări, Noul Ford Focus vine cu schimbări majore de design, o platformă complet nouă, grilă frontală mai generoasă, blocuri optice reproiectate și stopuri cu tehonologie LED.

Noul Focus e construit să-ți îmbunătățească experiența la volan, în toate modurile posibile.
Noua generație FOCUS e plină de caracteristici avansate, cum ar fi tehnologii de asistență pentru șofer, inclusiv tempomat adaptiv, cu funcție de pornire-oprire și centrare pe banda de mers, dar și Asistență activă la parcare, în versiunea 2.

Împreună, aceste tehnologii inteligente te pot ajuta să gestionezi accelerația, frânarea și chiar direcția. Vorbim de tehnologie care implică în asemenea măsură lipsa efortului, încât te vei mira cum de te-ai descurcat până acum fără aceasta.

Vă puteți înscrie la drive-test pe platforma mergimaideparte.ro, alegând una dintre cele 3 experiențe de condus:

  • Conduci și descoperi.
  • Detaliile fac diferența.
  • Mergi mai departe.

 

Începând de luni, 10 septembrie, toți cei interesați sunt așteptați la showroom-ul Central Motors Ford din Cartier Viișoara nr. 301A – pentru a beneficia de ofertele de lansare ale acestui model, disponibil inclusiv prin programul RABLA!

Pentru mai multe informaţii, vă aşteptăm la showroom-ul CENTRAL MOTORS, din Bistriţa, cartier Viișoara, Nr. 301A. De asemenea, puteţi obține detalii suplimentare la numărul de telefon 0263.222.888.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...