8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

Noul Ford Focus a ajuns acum și la dealerul Central Motors din Bistrița!

Lansarea oficială a avut loc astăzi la dealerul Central Motors din Bistrița unde toti cei invitați au putut admira mașina static, dar au avut ocazia să se și bucure de experiența unui drive-test. Echipa Central Motors îi așteaptă pe toți bistrițenii interesați mâine, 8 septembrie, începând cu ora 10, în Pădurea Schullerwald, la un drive-test care să îi convingă de tehnologiile avansate și performanțele noului Ford Focus!

 

Diponibil în 4 variante de echipare, Trend Edition, Titanium, St-line și Vignale – și având la dispoziție o gamă largă de motorizări, Noul Ford Focus vine cu schimbări majore de design, o platformă complet nouă, grilă frontală mai generoasă, blocuri optice reproiectate și stopuri cu tehonologie LED.

Noul Focus e construit să-ți îmbunătățească experiența la volan, în toate modurile posibile.
Noua generație FOCUS e plină de caracteristici avansate, cum ar fi tehnologii de asistență pentru șofer, inclusiv tempomat adaptiv, cu funcție de pornire-oprire și centrare pe banda de mers, dar și Asistență activă la parcare, în versiunea 2.

Împreună, aceste tehnologii inteligente te pot ajuta să gestionezi accelerația, frânarea și chiar direcția. Vorbim de tehnologie care implică în asemenea măsură lipsa efortului, încât te vei mira cum de te-ai descurcat până acum fără aceasta.

Vă puteți înscrie la drive-test pe platforma mergimaideparte.ro, alegând una dintre cele 3 experiențe de condus:

  • Conduci și descoperi.
  • Detaliile fac diferența.
  • Mergi mai departe.

 

Începând de luni, 10 septembrie, toți cei interesați sunt așteptați la showroom-ul Central Motors Ford din Cartier Viișoara nr. 301A – pentru a beneficia de ofertele de lansare ale acestui model, disponibil inclusiv prin programul RABLA!

Pentru mai multe informaţii, vă aşteptăm la showroom-ul CENTRAL MOTORS, din Bistriţa, cartier Viișoara, Nr. 301A. De asemenea, puteţi obține detalii suplimentare la numărul de telefon 0263.222.888.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: