24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

Noul primar al Bistriței are tablouri și cărți vechi în valoare de 7.000 de euro

Ioan Turc, noul edil al Bistriței a reușit să adune câte ceva în ultimii ani. Acesta are o casă în municipiu, a investit într-un fond de pensii privat și deține tablouri și cărți vechi în valoare de 7.000 de euro.

Potrivit celei mai noi declarații de avere, depuse înainte de alegerile locale, Ioan Turc deține în Bistrița aproape 400 de metri pătrați de teren intravilan cumpărat în 2006, dar și 3.800 de metri pătrați de teren agricol, tot în municipiu. În 2007, noul primar și-a ridicat o casă de 170 de metri pătrați.

În 2010, Ioan Turc s-a apucat să cumpere cărți vechi și tablouri semnate de pictori români și străini. Valoarea acestora ajunge, în acest moment, la 7.000 de euro. De asemenea, în 2008 a început să investească în fondul privat de pensii NN. Valoarea investițiilor ajunge la 57.677 de lei.

Edilul a luat și un credit de 35.000 de euro în 2006 de la BCR, care trebuie achitat până în 2026. Toate bunurile sunt exclusiv pe numele lui Ioan Turc, nici măcar casa sau terenul nefiind și pe numele soției sale.

Potrivit declarației sale de avere, de la Registrul Comerțului, Ioan Turc încasa lunar peste 7.500 de lei. Soția sa, farmacist diriginte, încasează lunar 5.800 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.