3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

Noul primar al Bistriței are tablouri și cărți vechi în valoare de 7.000 de euro

Ioan Turc, noul edil al Bistriței a reușit să adune câte ceva în ultimii ani. Acesta are o casă în municipiu, a investit într-un fond de pensii privat și deține tablouri și cărți vechi în valoare de 7.000 de euro.

Potrivit celei mai noi declarații de avere, depuse înainte de alegerile locale, Ioan Turc deține în Bistrița aproape 400 de metri pătrați de teren intravilan cumpărat în 2006, dar și 3.800 de metri pătrați de teren agricol, tot în municipiu. În 2007, noul primar și-a ridicat o casă de 170 de metri pătrați.

În 2010, Ioan Turc s-a apucat să cumpere cărți vechi și tablouri semnate de pictori români și străini. Valoarea acestora ajunge, în acest moment, la 7.000 de euro. De asemenea, în 2008 a început să investească în fondul privat de pensii NN. Valoarea investițiilor ajunge la 57.677 de lei.

Edilul a luat și un credit de 35.000 de euro în 2006 de la BCR, care trebuie achitat până în 2026. Toate bunurile sunt exclusiv pe numele lui Ioan Turc, nici măcar casa sau terenul nefiind și pe numele soției sale.

Potrivit declarației sale de avere, de la Registrul Comerțului, Ioan Turc încasa lunar peste 7.500 de lei. Soția sa, farmacist diriginte, încasează lunar 5.800 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...