21.4 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

FOTO- Strâmba: Un bunic și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un lemn

Un incident forestier grav a avut loc azi în Strâmba. Un lemn a căzut peste un bărbat. Din nefericire, cu tot efortul echipajelor medicale, bunicul nu a mai putut fi salvat.

Un Echipaj de Prim Ajutor, unul de Terapie Intensivă Mobilă, din cadrul SMURD, și un echipaj al Salvamont Bistrița Năsăud, au intervenit într-o zonă forestieră din localitatea Strâmba.

Un lemn a căzut peste un bărbat, provocându-i mai multe traume. Din nefericire, cu toate eforturile depuse, nu s-a mai putut face nimic pentru bunic.

Victima, bărbat în vârstă de 82 de ani a fost găsită în stop cardio respirator. S-a aplicat protocolul de resuscitare la fața locului, din păcate fără succes, astfel a fost declarat decesul la fața locului” au transmis reprezentanții ISU BN.

Din păcate persoana a decedat! Condoleanțe familiei!” au transmis cei de la Salvamont.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeroz-Băi au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care un bărbat a decedat astăzi. Totodată, vor dispune necropsia cadavrului care va stabili cauza exactă a decesului. Conform primelor date, bărbatul, în vârstă de 81 de ani, din Ilva Mică, se afla într-o pădure situată pe raza comunei, în locul numit „Tebeleancă” și, în timp ce trăgea lemne cu un cal, ar fi fost accidentat. Din nefericire, în urma leziunilor, acesta a decedat” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...