16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO- Strâmba: Un bunic și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un lemn

Un incident forestier grav a avut loc azi în Strâmba. Un lemn a căzut peste un bărbat. Din nefericire, cu tot efortul echipajelor medicale, bunicul nu a mai putut fi salvat.

Un Echipaj de Prim Ajutor, unul de Terapie Intensivă Mobilă, din cadrul SMURD, și un echipaj al Salvamont Bistrița Năsăud, au intervenit într-o zonă forestieră din localitatea Strâmba.

Un lemn a căzut peste un bărbat, provocându-i mai multe traume. Din nefericire, cu toate eforturile depuse, nu s-a mai putut face nimic pentru bunic.

Victima, bărbat în vârstă de 82 de ani a fost găsită în stop cardio respirator. S-a aplicat protocolul de resuscitare la fața locului, din păcate fără succes, astfel a fost declarat decesul la fața locului” au transmis reprezentanții ISU BN.

Din păcate persoana a decedat! Condoleanțe familiei!” au transmis cei de la Salvamont.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeroz-Băi au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care un bărbat a decedat astăzi. Totodată, vor dispune necropsia cadavrului care va stabili cauza exactă a decesului. Conform primelor date, bărbatul, în vârstă de 81 de ani, din Ilva Mică, se afla într-o pădure situată pe raza comunei, în locul numit „Tebeleancă” și, în timp ce trăgea lemne cu un cal, ar fi fost accidentat. Din nefericire, în urma leziunilor, acesta a decedat” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...