15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

Un notar din Bistrița vrea să fie senator PNL: ”N-o să vă dezamăgesc!”

”Sunt al vostru, dintre voi! (..) Ce pot să vă spun este că nu pot fi cumpărat, nu cad la pace, nu fac compromisuri, respect legea, iubesc România și românii și cred că Divinitatea poate face dreptate pe pământ prin oameni!” Așa se recomandă un notar din Bistrița. Acesta a decis să-și depună candidatura pentru funcția de senator. Și fiind liberal, speră ca PNL să-l susțină.

Alegerile Parlamentare sunt programate pentru data de 6 decembrie 2020. Astfel, începe ”lupta” pentru locurile din Senat și Camera Deputaților.

Unii care au fost în una dintre aceste Camere, în mandatul 2016 – 2020, nu mai sunt susținuți de partidele din care proveneau.

Alții, care nu au neapărat un partid politic în spate, speră totuși să ocupe un fotoliu de parlamentar.

Este și cazul unui notar din Bistrița, care vrea să ajungă senator.

Mi-am depus intenția de a candida pentru funcția de senator al țării. Sunt liberal, am o profesie liberală, notar public, și cred că politica nu se face pe la colțuri, ci implicându-te în viața publică. A fi liberal nu este un moft intelectual, este o credință că semenii tăi, indiferent de pregătirea profesională, educație sau religie, sunt parte din familia ta. O familie care vrea o viață mai bună. Normală.Nu știu dacă voi fi desemnat de PNL să candidez la înalta funcție de senator. Poate alții merită la fel de mult ca și mine...”, și-a anunțat intenția Gabriel Groza.

Decizia, conform postării sale, a fost luată în urma mesajelor primite de la mai mulți cetățeni care i-ar fi cerut să facă acest pas. Speră să ajungă pe fotoliul de senator, promițând că NU îî va dezamăgi pe cei ce cred în el.

Ce pot să vă spun este că nu pot fi cumpărat, nu cad la pace, nu fac compromisuri, respect legea, iubesc România și românii și cred că divinitatea poate face dreptate pe pământ prin oameni. Da, sunt pregătit să rămân OM. Știu că oamenii aleg oameni, nu iluzii, nu promisiuni, iar deviza „Prin noi înșine”, exprimată de Vintilă I.C. Brătianu acum 115 ani în ziarul „Voința Națională”, nu este doar o filă de istorie liberală. Se poate prin voi, prietenii mei, prin voi bistrițenii, prin voi concetățenii județului. Eu, Gabriel Groza, sunt al vostru, dintre voi. Sper să merit!” a concluzionat notarul.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...