-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Părinții cu nou-născuți apreciază cărucioarele HOT MOM, moderne și confortabile pentru cei mici

Părinții își doresc să le ofere nou-născuților tot ce e mai bun încă din primele zile de viață. Un cămin cald, dragoste și hăinițe care să le protejeze pielea delicată sunt doar câteva din lucrurile la care ei se gândesc. Aceștia își doresc să le ofere nou-născuților și cel mai confortabil, frumos și practic cărucior. Nou-născuții au nevoie de un cărucior confortabil în care să doarmă, să descopere lumea și să se simtă protejați.   

Gama de cărucioare Hot Mom este creată pentru a fi pe placul părinților și al celor mici. Disponibilă pe www.AbStore.ro, aceasta cuprinde numeroase modele în trend, pe placul părinților.

Părinții apreciază un cărucior confortabil, realizat din materiale plăcute la atingere și cu un design modern.

Iată care sunt cele mai importante și apreciate caracteristici ale produselor din gama Hot Mom. 

Cărucioarele acoperă nevoile de transport ale celui mic, încă din primele zile de viață 

Cărucioarele AbStore acoperă toate nevoile pentru plimbarea copilului tău încă din primele zilele de viață. Landoul este spațios și îi oferă celui mic un loc prielnic pentru un somn odihnitor.

Pe măsură ce bebelușul crește, căruciorul folosește modulul sport, potrivit atât pentru plimbări active, ieșiri la cumpărături, cât și pentru momente de liniște. 

Produsele sunt multifuncționale și flexibile, gândite pentru fiecare etapă a celui mic în primii ani de viață. Astfel, reușiți să vă bucurați împreună de aceste momente unice. 

Bebelușul se bucură de plimbări în siguranță

Siguranța celui mic este pe primul loc. Cărucioarele sunt dotate cu centuri de siguranță cu prindere în 5 puncte. 

Roțile beneficiază de sistem anti-șoc, sunt blocabile și au pedală de frână. 

Părinții se bucură de un pachet complet pentru transportul celui mic

Știm cât de plăcut este să achiziționezi un set complet pentru transportul bebelușului, să ai tot ce îți trebuie pentru a ieși la o plimbare sau pentru a merge într-o excursie. 

La cărucioarele Hot Mom găsești cu ușurință confortul și utilitatea pe care o cauți. În funcție de modelul ales, acestea sunt câteva din accesoriile cuprinse în pachete:

  • Cadru
  • Landou
  • Modul sport
  • Scoică auto (adaptori incluși)
  • Husă de protecție anti-insecte
  • Husă învelitoare pentru ploaie

Fiecare produs este creat folosind un design modern și elegant

Design-ul modern și elegant al cărucioarelor este cireașa de pe tort. Plimbările cu un cărucior Hot Mom sunt o adevărată plăcere pentru părinți. 

Design-ul este realizat folosind materiale de calitate. Rezultatul constă în produse cu un aspect modern, deosebit. 

Dacă și tu îți dorești să îi oferi celui mic plimbări frumoase încă din primele zile de viață, descoperă întreaga colecție de cărucioare din oferta www.AbStore.ro 

Pe bistrițenii care doresc să vadă fizic produsele, îi așteptăm la depozitul nostru de pe strada  Republicii, nr. 2R, Sângeorz-Băi, Bistrița-Năsăud. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...