4.4 C
Bistrița
miercuri, octombrie 20, 2021

Numărul de persoane vaccinate zilnic a crescut de 5 ori față de săptămâna trecută

Numărul mare de infectări și decese pare să trimită bistrițenii în centrele de vaccinare. Potrivit unor date oferite de Instituția Prefectului, numărul de persoane vaccinate zilnic la nivelul județului a crescut față de săptămâna trecută de 5 ori.

Valul 4 al pandemiei de Covid-19 face ravagii în România, iar acesta este doar începutul, spun specialiștii. În ultimele 24 de ore au fost raportate peste 7.000 de cazuri noi și 145 de decese, la nivel național. În Bistrița-Năsăud, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate peste 100 de cazuri noi și 8 decese.

Față de săptămâna trecută nu a crescut simțitor doar numărul de cazuri înregistrate, ci și numărul celor care aleg să se vaccineze.

Astfel, dacă în 19 septembrie numărul celor care se prezentau la centrele de vaccinare din județ nu trecea de 67, două zile mai târziu, în 21 numărul vaccinurilor efectuate se apropia de 400 (393).

Numărul a continuat să se mențină și în zilele care au urmat. Astfel, în 22 septembrie 316 persoane se vaccinau în județ, iar ieri, în 23 septembrie numărul vaccinurilor ajungea la 353.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: 

De ce ai nevoie de Magic 5 Bistrița pentru afacerea ta?

Magic 5 Bistrița este ingredientul lipsă ce va ajuta la propulsarea afacerii dumneavoastră către următorul nivel.