20.2 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

Iarna aceasta dăruim o cană de fericire pentru Cosmin și Cristi. Ambii băieți au nevoie de tratament după operații grele

Proiectul de tradiție al clubului Rotaract Bistrița Omnia, „O cană de fericire”, revine și în acest an. Aflat la a șaptea ediție, asociația oferă căni personalizare cu băuturi calde, iar în schimb sunt făcute donații pentru doi copii, Cosmin și Cristi.

Reprezentanții asociației pot fi găsiți la căsuța cu numărul 13 din cadrul Târgului de Crăciun Bistrița, zilnic, din 30 noiembrie 2022 până pe 7 ianuarie 2023. Excepție fac zilele de 25-26 decembrie și 1-2 ianuarie 2023.

Anul acesta, cei de la Rotaract susțin cazul a doi copii de la Centrul Școlar Lacrima, Cosmin și Cristi, de 10 și 11 ani.

Unul dintre ei a suferit o operație la creier pentru îndepărtarea unei tumori, iar al doilea băiat a fost operat la ambele picioare din cauza unor probleme de locomoție.

Donațiile strânse vor fi redirecționate către familiile copiilor pentru tratamente.

Program:

  • luni-vineri: 15:00-20:00
  • sâmbătă: 10:00-20:00
  • duminică: 12:00-20:00

„În semn de mulțumire pentru o donație minimă, Rotaract Bistrița Omnia vă pune la dispoziție 7 modele de căni, la alegere, cu o băutură caldă.

Vă invităm să oferim și anul acesta o bucurie de Crăciun și să-i ajutăm pe Cristi și Cosmin să aibă acces la tratamentele necesare, pentru a avea o copilărie normală și fericită, informează organizatorii”, au transmis organizatorii.

Iată cele șapte modele de căni oferite de Rotaract:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...