Iarna aceasta dăruim o cană de fericire pentru Cosmin și Cristi. Ambii băieți au nevoie de tratament după operații grele

0
1605

Proiectul de tradiție al clubului Rotaract Bistrița Omnia, „O cană de fericire”, revine și în acest an. Aflat la a șaptea ediție, asociația oferă căni personalizare cu băuturi calde, iar în schimb sunt făcute donații pentru doi copii, Cosmin și Cristi.

Reprezentanții asociației pot fi găsiți la căsuța cu numărul 13 din cadrul Târgului de Crăciun Bistrița, zilnic, din 30 noiembrie 2022 până pe 7 ianuarie 2023. Excepție fac zilele de 25-26 decembrie și 1-2 ianuarie 2023.

Anul acesta, cei de la Rotaract susțin cazul a doi copii de la Centrul Școlar Lacrima, Cosmin și Cristi, de 10 și 11 ani.

Unul dintre ei a suferit o operație la creier pentru îndepărtarea unei tumori, iar al doilea băiat a fost operat la ambele picioare din cauza unor probleme de locomoție.

Donațiile strânse vor fi redirecționate către familiile copiilor pentru tratamente.

Program:

  • luni-vineri: 15:00-20:00
  • sâmbătă: 10:00-20:00
  • duminică: 12:00-20:00

„În semn de mulțumire pentru o donație minimă, Rotaract Bistrița Omnia vă pune la dispoziție 7 modele de căni, la alegere, cu o băutură caldă.

Vă invităm să oferim și anul acesta o bucurie de Crăciun și să-i ajutăm pe Cristi și Cosmin să aibă acces la tratamentele necesare, pentru a avea o copilărie normală și fericită, informează organizatorii”, au transmis organizatorii.

Iată cele șapte modele de căni oferite de Rotaract:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.