21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

O femeie gravidă, implicată într-un accident la Valea Străjii

Două autoturisme au fost implicate într-un accident la Valea Străjii. Unul dintre șoferi, o femeie însărcinată, a ajuns la spital.

Un accident rutier s-a petrecut în zona localităţii Mureşenii Bârgălui, în locul pe care toată lumea îl știe drept Valea Străjii. Potrivit Centrului Info-Trafic în accident au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului, unul dintre șoferi, o femeie gravidă, a suferit un atact de panică.

„O femeie a suferit un atac de panică și a fost preluată de EPA SMURD pentru a fi transportată la spital, în condițiile în care era gravidă, pentru investigații medicale.”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BN.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean accidentul s-ar fi petrecut din cauza unei depășiri.

„Conform primelor date, pe DN17, pe raza localității Mureșenii Bârgăului, în locul numit Valea Străjii, o femeie de 29 de ani, din localitate, care circula pe direcția Bistrița-Vatra Dornei, ar fi efectuat un viraj spre stânga, moment în care a fost acroșată de un alt autoturism, condus de un tânăr de 24 de ani, din județul Suceava, care circula pe aceeași direcție de mers.”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul.

În zonă, pentru aproximativ 45 de minute s-a circulat alternativ, pe o bandă, traficul fiind dirijat de polițiștii aflați la fața locului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: