-7.6 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 19, 2022

O firmă din Beclean a realizat un Catalog Online, ușor de folosit de profesori și părinți

Case Software, o firmă din Beclean, asigură catalogul online pentru școlile și liceele din întreaga țară. Acesta este ușor de folosit atât de profesori, cât și de părinți și oferă, bonus, diverse statistici menite să ajute elevii. De exemplu, aceștia pot afla care e posibilitatea să fie ascultați.

Case Software are sediul în oraşul Beclean, are capital 100% românesc și funcționează încă din 2005. Specializată în editarea de programe software, compania oferă de ani de zile instrumente folositoare pentru școlile românești, ca de exemplu aplicaţii pentru editarea diplomelor, a foilor matricole, biblioteca şcolară online sau crearea şi dezvoltarea de site-uri web pentru şcoli.

Anul acesta, instrumentul lansat de Case Software este Catalogul Şcolar Online, deja testat de câteva şcoli partenere. Catalogul poate fi accesat foarte ușor de director, secretarul școlii, profesori și elevi. Aceștia au acces la întreaga situație școlară, de la note și calificative, la absențe, teze și medii.

Catalogul online le permite profesorilor o notare rapidă și o mai bună organizare. Și pentru secretarul școlii catalogul online este un instrument util, acesta având acces rapid la note, situații statistice, dar şi la foaia matricolă generată de acesta.
Printre plusurile de care au parte elevii se numără o serie de statistici, printre care probabilitatea de ascultare dar și un calcul al timpului critic de ascultare pentru profesor.

Deși numeroase școli din țară și din județ deja au apelat la un catalog online, abia acum se implică și Ministerul Educației și vine la final de august cu un ordin de ministru care prevede un program pilot.

Acesta se adresează tuturor școlilor din țară care își doresc renunţarea la catalogul clasic şi adoptarea variantei electronice a catalogului şcolar. Unitățile de învățământ se pot înscrie până în data de 10 septembrie anul în curs în programul de școli pilot care vor avea un catalog online. Înscrierea se face printr-o solicitare scrisă adresată Ministerului Educației și transmisă Inspectoratului Școlar Județean.

Îi puteți găsi pe cei de la Case Software la numărul de telefon 0768627771 sau pe Facebook. De asemenea, puteți arunca un ochi pe ofertele lor și pe site-ul: www.casesoftware.ro

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...