24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

O firmă din Beclean a realizat un Catalog Online, ușor de folosit de profesori și părinți

Case Software, o firmă din Beclean, asigură catalogul online pentru școlile și liceele din întreaga țară. Acesta este ușor de folosit atât de profesori, cât și de părinți și oferă, bonus, diverse statistici menite să ajute elevii. De exemplu, aceștia pot afla care e posibilitatea să fie ascultați.

Case Software are sediul în oraşul Beclean, are capital 100% românesc și funcționează încă din 2005. Specializată în editarea de programe software, compania oferă de ani de zile instrumente folositoare pentru școlile românești, ca de exemplu aplicaţii pentru editarea diplomelor, a foilor matricole, biblioteca şcolară online sau crearea şi dezvoltarea de site-uri web pentru şcoli.

Anul acesta, instrumentul lansat de Case Software este Catalogul Şcolar Online, deja testat de câteva şcoli partenere. Catalogul poate fi accesat foarte ușor de director, secretarul școlii, profesori și elevi. Aceștia au acces la întreaga situație școlară, de la note și calificative, la absențe, teze și medii.

Catalogul online le permite profesorilor o notare rapidă și o mai bună organizare. Și pentru secretarul școlii catalogul online este un instrument util, acesta având acces rapid la note, situații statistice, dar şi la foaia matricolă generată de acesta.
Printre plusurile de care au parte elevii se numără o serie de statistici, printre care probabilitatea de ascultare dar și un calcul al timpului critic de ascultare pentru profesor.

Deși numeroase școli din țară și din județ deja au apelat la un catalog online, abia acum se implică și Ministerul Educației și vine la final de august cu un ordin de ministru care prevede un program pilot.

Acesta se adresează tuturor școlilor din țară care își doresc renunţarea la catalogul clasic şi adoptarea variantei electronice a catalogului şcolar. Unitățile de învățământ se pot înscrie până în data de 10 septembrie anul în curs în programul de școli pilot care vor avea un catalog online. Înscrierea se face printr-o solicitare scrisă adresată Ministerului Educației și transmisă Inspectoratului Școlar Județean.

Îi puteți găsi pe cei de la Case Software la numărul de telefon 0768627771 sau pe Facebook. De asemenea, puteți arunca un ochi pe ofertele lor și pe site-ul: www.casesoftware.ro

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.