-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

O importantă companie din Bistrița a „adoptat” 16 kilometri din Via Transilvanica

O importantă companie din Bistrița susține cel mai lung și interesant traseu din România, „El Camino” românesc. Producătorul bistrițean susține amenajarea a 16 kilometri din cei 1.000 ai traseului.

TeraPlast a anunțat că va susține Via Transilvanica, traseul de 1.000 de kilometri care traversează 10 județe din țară și leagă Putna lui Ștefan cel Mare de Drobeta Turnu Severin. Compania bistrițeană va susține amenajarea a 16 kilometri din cei 1.000.

„Suntem mândri să fim alături de Asociația Tășuleasa Social, în cadrul proiectului Via Transilvanica. Contribuția TeraPlast este de 16 kilometri. Rezultatul acestui proiect va fi un traseu de 1.000 de kilometri, care va străbate 10 județe și care le va oferi tuturor celor interesați posibilitatea de a cunoaște altfel România”, anunță pe pagina oficială de Facebook, cei de la TeraPlast.

Primii 100 de kilometri ai traseului, din județul Bistrița-Năsăud, au fost deja sponsorizați. Voluntarii asociației Tășuleasa Social i-au invitat pe toți cei care doresc să facă donații pentru amenajarea acestui traseu. Mai multe despre asta puteți citi AICI. 

Traseul străbate județele Mehedinți, Caraș-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brașov, Harghita, Mureș, Bistrița-Năsăud și Suceava. Cei care vor străbate acest drum vor avea parte de oportunități culturale, sportive și de relaxare.

Foto: Tășuleasa Social 

 

 

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...