25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Elicopterul SMURD chemat pentru una dintre victimele accidentului de la Dobric

Un accident rutier a avut loc la primele ore ale dimineții, în Dobric. O mașină a părăsit partea carosabilă, oprindu-se într-un cap de pod. Șoferul a rămas încarcerat. Elicopterul SMURD a fost chemat pentru a prelua una din victime.

Doi tineri din Dobric au fost implicați într-un accident rutier, la primele ore ale dimineții.

Într-o curbă la dreapta, șoferul a pierdut controlul mașinii, părăsind partea carosabilă. Apoi, s-au oprit într-un cap de pod. În urma impactului, ambii tineri, de 28 și 22 de ani, au fost răniți. Șoferul a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii.

Mai multe informații despre accident puteți citi AICI.

În urmă cu puțin timp, elicopterul SMURD a aterizat la Bistrița.

Elicopterul SMURD a fost solicitat să preia una din victimele accidentului de la Dobric. Este vorba despre tânărul de 22 de ani”, au explicat reprezentanții ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...