7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

VIDEO – Tărăgănarea costă! O firmă a rămas fără un contract de 8 mil. euro după ce s-a chinuit să modernizeze un drum cu viteza melcului

Autoritățile județene anunțau încă de la începutul acestui an că lucrările pe tronsonul 4 din Poarta Transilvaniei avansează extrem de lent. Președintele Consiliului Județean B-N a anunțat că a fost reziliat contractul cu constructorul. Această decizie a costat firmele în cauză nu mai puțin de 8 milioane de euro.

Reprezentanții Consiliului Județean Bistrița-Năsăud s-au arătat nemulțumiți de felul în care sunt executate lucrările pe lotul 4 al proiectului Poarta Transilvaniei, în nenumărate rânduri.

Lotul 4 din Poarta Transilvaniei, între Ilva Mică (DN17D) – Poiana Ilvei – Măgura Ilvei, are o lungime de 18,8 km, iar lucrările trebuiau să fie executate de Autotehnorom împreună cu OPR Asfalt SRL, pentru 8 milioane euro.

Astăzi, Emil Radu Moldovan, Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a anunțat că a fost reziliat contractul cu cei care erau responsabili pentru acest tronson. O nouă licitație publică pentru un nou constructor va fi demarată în cel mai scurt timp.

Din păcate, pe tronsonul Ilva Mică – Măgura Ilvei, pentru care avem finanțare de 8 milioane de euro, contractul de execuție a fost reziliat. În cel mai scurt timp demarăm din nou procedura de achiziție publică și pentru acest tronson!”, informează președintele CJ într-o postare pe pagina personală de Facebook.

În timp ce pe tronsonul 4 proiectul de modernizare al infrastructurii județene Poarta Transilvaniei a fost anulat, pe lotul 5 (Măgura Ilvei – Lunca Ilvei) se lucrează intens. Până la finalul anului această porțiune va fi modernizată. În același timp, se lucrează și pe DJ172D, de la Josenii Bârgăului la Ilva Mică.

[arve url=”https://youtu.be/pCLeLw0_NVQ” /]

Sursa foto: Facebook – Emil Radu Moldovan

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...