-2.6 C
Bistrița
duminică, ianuarie 23, 2022

O provocare pentru elevii din Bistrița-Năsăud: Ai curaj să fii vocea colegilor tăi?

Ești dornic să schimbi ceva în sistemul de învățământ? Ai curaj să fii vocea colegilor tăi și să le reprezinți interesele? Atunci ești invitat, la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” ca să-ți depui candidatura  pentru unul dintre posturile vacante:

Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud organizează mâine, 2 noiembrie 2018, la biblioteca Colegiului Național „Andrei Mureșanu”, începând cu ora 14:30, alegerile pentru funcțiile vacante din Biroul Executiv, respectiv cele ale directorilor de departamente, în cadrul sesiunii plenare a Adunării Generale a CJE BN.

Ești dornic să schimbi ceva în sistemul de învățământ, să înaintezi demersuri spre reprezentarea nemijlocită a intereselor colegilor tăi? Atunci te așteptăm să îți depui candidatura, pentru unul dintre posturile vacante:

  • Vicepreședinte (3 posturi);
  • Secretar;
  • Director al departamentului PR și comunicare;
  • Director al departamentului Avocatul Elevului;
  • Director al departamentului pentru învățământ profesional, tehnic și vocațional;
  • Director al departamentului pentru învățământ gimnazial și teoretic.

Elevii care doresc să se implice și să facă parte din structura județeană de reprezentare trebuie să se prezinte mâine cu formularul de candidatură, declarația de neapartență politică, acordul parental (dacă sunt minori), precum și o strategie de dezvoltare și un plan de acțiune bine puse la punct – în cazul în care își doresc funcțiile de vicepreședinte și secretar.

Actele se pot depune sub forma unui dosar, în ziua alegerilor, dar și în format online, pe cea mai nouă și interactivă platformă a Consiliului Elevilor: alegeri.consiliulelevilor.ro. Documentele necesare dosarului pot fi găsite pe www.consiliulelevilor.com .

Te așteptăm în comunitatea militanților pentru un sistem educațional centrat pe nevoile beneficiarilor săi principali…! Candidează în Consiliul Județean al Elevilor, fii vocea colegilor tăi…!”, transmite Daniel Flore, președintele organizației.

Foto @ ConsiliulElevilor.com 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: