25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

O provocare pentru elevii din Bistrița-Năsăud: Ai curaj să fii vocea colegilor tăi?

Ești dornic să schimbi ceva în sistemul de învățământ? Ai curaj să fii vocea colegilor tăi și să le reprezinți interesele? Atunci ești invitat, la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” ca să-ți depui candidatura  pentru unul dintre posturile vacante:

Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud organizează mâine, 2 noiembrie 2018, la biblioteca Colegiului Național „Andrei Mureșanu”, începând cu ora 14:30, alegerile pentru funcțiile vacante din Biroul Executiv, respectiv cele ale directorilor de departamente, în cadrul sesiunii plenare a Adunării Generale a CJE BN.

Ești dornic să schimbi ceva în sistemul de învățământ, să înaintezi demersuri spre reprezentarea nemijlocită a intereselor colegilor tăi? Atunci te așteptăm să îți depui candidatura, pentru unul dintre posturile vacante:

  • Vicepreședinte (3 posturi);
  • Secretar;
  • Director al departamentului PR și comunicare;
  • Director al departamentului Avocatul Elevului;
  • Director al departamentului pentru învățământ profesional, tehnic și vocațional;
  • Director al departamentului pentru învățământ gimnazial și teoretic.

Elevii care doresc să se implice și să facă parte din structura județeană de reprezentare trebuie să se prezinte mâine cu formularul de candidatură, declarația de neapartență politică, acordul parental (dacă sunt minori), precum și o strategie de dezvoltare și un plan de acțiune bine puse la punct – în cazul în care își doresc funcțiile de vicepreședinte și secretar.

Actele se pot depune sub forma unui dosar, în ziua alegerilor, dar și în format online, pe cea mai nouă și interactivă platformă a Consiliului Elevilor: alegeri.consiliulelevilor.ro. Documentele necesare dosarului pot fi găsite pe www.consiliulelevilor.com .

Te așteptăm în comunitatea militanților pentru un sistem educațional centrat pe nevoile beneficiarilor săi principali…! Candidează în Consiliul Județean al Elevilor, fii vocea colegilor tăi…!”, transmite Daniel Flore, președintele organizației.

Foto @ ConsiliulElevilor.com 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...