1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

O provocare pentru profesorii din Bistrița: A fost odată dincolo de poveste…

Două muzeografe de la Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud au de gând să lanseze o provocare pentru profesorii din Bistrița care sunt invitați să treacă pragul muzeului, însoțiți de elevi și să le ofere tuturor o surpriză…

La Muzeul Județean se desfăşoară în perioada 21-25 mai 2018 două ateliere interactive pentru copii, atât recreative cât şi educative. Scopul acestor ateliere îl reprezintă cunoaşterea unor obiecte de patrimoniu cultural deţinut de Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, stimulând astfel creativitatea acestora şi totodată dezvoltarea laturii artistice.

Este vorba despre atelierul de pictură „A fost odată dincolo de poveste…” şi atelierul de desen „Colorează şi desenează obiecte din muzeu”.

În cadrul atelierului de pictură copiii vor reprezenta motive decorative româneşti şi săseşti pe carton realizând semne de carte şi pictură pe piatră, iar atelierul de desen îşi propune ca după vizita în cadrul expoziiţiilor permanente şi temporare copiii să realizeze desene şi să coloreze obiectele din cadrul muzeului.

Atelierele vor fi coordonate de către muzeografii Mihaela Bolog şi Alina Lehaci și se vor desfăşura în intervalul orar 10 – 12 la Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, str. General Grigore Bălan, nr. 19.

Înscrierile se fac telefonic la secretariatul instituției 0263.211.063, Mihaela Bolog 0726.774.605 şi Alina Lehaci 0740.015.997.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...