13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

O provocare pentru profesorii din Bistrița: A fost odată dincolo de poveste…

Două muzeografe de la Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud au de gând să lanseze o provocare pentru profesorii din Bistrița care sunt invitați să treacă pragul muzeului, însoțiți de elevi și să le ofere tuturor o surpriză…

La Muzeul Județean se desfăşoară în perioada 21-25 mai 2018 două ateliere interactive pentru copii, atât recreative cât şi educative. Scopul acestor ateliere îl reprezintă cunoaşterea unor obiecte de patrimoniu cultural deţinut de Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, stimulând astfel creativitatea acestora şi totodată dezvoltarea laturii artistice.

Este vorba despre atelierul de pictură „A fost odată dincolo de poveste…” şi atelierul de desen „Colorează şi desenează obiecte din muzeu”.

În cadrul atelierului de pictură copiii vor reprezenta motive decorative româneşti şi săseşti pe carton realizând semne de carte şi pictură pe piatră, iar atelierul de desen îşi propune ca după vizita în cadrul expoziiţiilor permanente şi temporare copiii să realizeze desene şi să coloreze obiectele din cadrul muzeului.

Atelierele vor fi coordonate de către muzeografii Mihaela Bolog şi Alina Lehaci și se vor desfăşura în intervalul orar 10 – 12 la Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, str. General Grigore Bălan, nr. 19.

Înscrierile se fac telefonic la secretariatul instituției 0263.211.063, Mihaela Bolog 0726.774.605 şi Alina Lehaci 0740.015.997.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: