20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Accident în Șintereag: Salvatorii încearcă să scoată o persoană de sub tractor!

Clipe grele pentru victima unui accident petrecut într-o pădure din Șintereag acum puțin timp. Echipajele de intervenție încearcă să extragă persoana de sub tractorul cu care s-a răsturnat.

Victimă a unui accident petrecut într-o pădure din Șintereag, se luptă în aceste momente să trăiască. Salvatorii au găsit persoana sub un tractor, în stop cardio-respirator.

„Echipajele ajunse la fața locului lucrează pentru extragerea victimei de sub tractor, aceasta fiind în stop cardio-respirator», informează purtătorul de cuvânt al ISU BN, Cristina Răcilă.

UPDATE 14.51:

„Victima, un bărbat de aproximativ 45 de ani, a fost extrasă de sub tractor și predată echipajelor medicale pentru efectuarea manevrelor de resuscitare», completează Cristina Răcilă.

La locul accidentului a fost alocat un echipaj de prim-ajutor SMURD de la Beclean, un echipaj de terapie intensivă mobilă și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

UPDATE 15.26:

Din păcate, organismul bărbatul nu a rezistat și, chiar dacă medicii au făcut tot ce au putut, acesta a murit în urma accidentului:

«În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel declarându-se decesul», transmite Cristina Răcilă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: