16.8 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

O tânără, în spatele tragediei de la calea ferată. Agresorul și victima i-au fost iubiți

O tragedie a avut loc azi în zona Dragoș Vodă din Bistrița. Un tânăr a ajuns la spital, în stare critică, după ce a fost înjunghiat. Totul ar fi început de la o tânără…

Un tânăr a fost înjunghiat astăzi, în zona Dragoș Vodă din Bistrița. Acesta se afla la plimbare cu mama, sora și tatăl său, când a apărut un alt tânăr care-l amenința cu moartea.

Doar că de la amenințare până la fapte nu a trecut mult. Agresorul a venit în fugă spre el, a scos cuțitul și l-a înjunghiat.

Victima a încercat să fugă, deși agresorul „se ținea” după el. A fugit aproximativ 30 de metri, s-a închis în scara unui bloc unde a căzut lat, într-o baltă de sânge.

GRAV. O persoană a fost înjunghiată pe str. Dragoș Vodă din Bistrița

Armănuț L. – victima –  și Walter G. – agresorul, se știau încă din închisoare. Amândoi au executat pedepse cu închisoare pentru diferite infracțiuni.

Walter G., de 22 de ani, a executat câțiva ani de închisoare pentru tâlhărie calificată, faptă comisă pe când era încă minor.

Ultima faptă care l-a trimis pe Armănuț L. (în vârstă de aproape 30 de ani) după gratii a fost de furt calificat, de la o firmă din domeniul construcțiilor.

Se pare că amândoi au avut iubită pe aceeași fată. De aici neînțelegerile, certurile, amenințările și acum, agresiunea.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!