-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

FOTBAL: Agro Ardeal – unul dintre cei mai importanți jucători din industria cărnii se alătură Gloriei Bistrița în lupta pentru promovare

Echipa de fotbal masculin a Gloriei Bistrița continuă să atragă sponsori și nu renunță la gândul promovării pe care îl păstrează de doi ani. Agro Ardeal, un nou sponsor important s-a alăturat cauzei lor.

Agro Ardeal este noul sponsor al băieților de la fotbal. Atât clubul, cât și noul sponsor visează la promovarea care ar duce Bistrița în al doilea eșalon fotbalistic românesc, cu echipe mult mai tari decât în seriile Ligii 3 și alte sume de bani.

Gloria vrea să meargă mai departe anul ăsta și are șanse, însă trebuie să depășească echipele de tradiție FC Bihor, CSM Satu mare și noua echipă a Zalăului.

Agro Ardeal SRL este un furnizor important în industria alimentară. Este unul din cei mai mari jucători din regiune. Pe lângă acest aspect, proprietarii Agro Ardeal dețin și o fermă cu vaci, a cărei reușită s-a materializat prin titlul ” Fermier progresist” obținut în 2019. Atât produsele din carne, cât și produsele lactate pot fi găsite în magazinele proprii și în hypermarket-uri.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.