17.8 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

FOTBAL: Agro Ardeal – unul dintre cei mai importanți jucători din industria cărnii se alătură Gloriei Bistrița în lupta pentru promovare

Echipa de fotbal masculin a Gloriei Bistrița continuă să atragă sponsori și nu renunță la gândul promovării pe care îl păstrează de doi ani. Agro Ardeal, un nou sponsor important s-a alăturat cauzei lor.

Agro Ardeal este noul sponsor al băieților de la fotbal. Atât clubul, cât și noul sponsor visează la promovarea care ar duce Bistrița în al doilea eșalon fotbalistic românesc, cu echipe mult mai tari decât în seriile Ligii 3 și alte sume de bani.

Gloria vrea să meargă mai departe anul ăsta și are șanse, însă trebuie să depășească echipele de tradiție FC Bihor, CSM Satu mare și noua echipă a Zalăului.

Agro Ardeal SRL este un furnizor important în industria alimentară. Este unul din cei mai mari jucători din regiune. Pe lângă acest aspect, proprietarii Agro Ardeal dețin și o fermă cu vaci, a cărei reușită s-a materializat prin titlul ” Fermier progresist” obținut în 2019. Atât produsele din carne, cât și produsele lactate pot fi găsite în magazinele proprii și în hypermarket-uri.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: