7.1 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

O tinerică va ajunge după gratii pentru că nu i-a plăcut să stea acasă!

O tânără din Sigmir riscă să ajungă, pentru o lună de zile, după gratii. Asta după ce a fost căutată de polițiști acasă și ea lipsea. Problema e că fata era obligată să fie acasă… având sentință dată de arest la domiciliu. CE a făcut:

Ieri, polițiștii au mers în vizită la o tinerică din Sigmir. Doar că domnișoara nu era acasă. Așa că oamenii legii intenționează să ceară azi instanței să „le-o trimită mai aproape de ei”, propunând arestarea preventivă.

„La data de 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au efectuat un control inopinat la domiciliul unei inculpate de 20 ani, din Sigmir, aflată în arest la domiciliu. Cu această ocazie au constatat faptul că tânăra a încălcat obligațiile impuse prin încheierea penală, nefiind găsită la domiciliu. Având în vedere nerespectarea obligațiilor măsurii arestului la domiciliu, polițiștii au înaintat către Tribunalul Bistrița-Năsăud o sesizare motivată cu propunere de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura a arestării preventive”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Se pare că tânăra se afla în arest la domiciliu pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Maria M. i-ar fi furat câteva sute de lei unui bărbat, în 15 decembrie, anul trecut.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...