-4 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

O tinerică va ajunge după gratii pentru că nu i-a plăcut să stea acasă!

O tânără din Sigmir riscă să ajungă, pentru o lună de zile, după gratii. Asta după ce a fost căutată de polițiști acasă și ea lipsea. Problema e că fata era obligată să fie acasă… având sentință dată de arest la domiciliu. CE a făcut:

Ieri, polițiștii au mers în vizită la o tinerică din Sigmir. Doar că domnișoara nu era acasă. Așa că oamenii legii intenționează să ceară azi instanței să „le-o trimită mai aproape de ei”, propunând arestarea preventivă.

„La data de 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au efectuat un control inopinat la domiciliul unei inculpate de 20 ani, din Sigmir, aflată în arest la domiciliu. Cu această ocazie au constatat faptul că tânăra a încălcat obligațiile impuse prin încheierea penală, nefiind găsită la domiciliu. Având în vedere nerespectarea obligațiilor măsurii arestului la domiciliu, polițiștii au înaintat către Tribunalul Bistrița-Năsăud o sesizare motivată cu propunere de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura a arestării preventive”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Se pare că tânăra se afla în arest la domiciliu pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Maria M. i-ar fi furat câteva sute de lei unui bărbat, în 15 decembrie, anul trecut.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...