21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Aquabis: Rodna, Anieș și Maieru rămân trei zile fără apă potabilă

Din data de 06 mai 2019 și până în data de 08 mai 2019 se va întrerupe furnizarea apei potabile în localitățile Rodna, Anieș și  Maieru.

Măsura este necesară pentru spălarea și dezinfectarea rețelelor de aducțiune, de distribuție, a rezervorului de capăt, precum și a subansamblelor Stației de Tratare Anieș.

Menționăm că în această perioadă apa nu este potabilă și nu poate fi consumată de populație.

           S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi  0372/742478.           

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...