-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

OAMENI din Bistrița-Năsăud. Iulia Ionela Dragu: „În mine zace un artist mutilat de regimul comunist și de dogme”

Iulia Ionela Dragu, coordonatoarea Asociației „Mereu Împreună”, a fost invitata emisiunii Oameni din Bistrița-Năsăud. A povestit despre boala dificilă prin care a trecut în ultimele luni. Ea s-a referit cu recunoștință și la felul în care medicii din Spitalul Județean Bistrița-Năsăud i-au salvat viața.

În ultimele patru luni am îmbrăcat aproape tot timpul haine de casă și pijamale de spital. Sunt ok acum, și asta se datorează în primul rând bunului Dumnezeu, dar și medicilor. Pentru că Dumnezeu lucrează prin oameni.

Într-un an și patru luni, corpul meu a intrat de trei ori în tunelul morții. Dar a învins binele, iar lumina m-a prins de o mână și m-a tras înapoi… Pentru asta voi mulțumi toată viața mea celor trei medici care mi-au salvat viața: doctorul Răzvan Roșu, doctorul Adrian Bâldea și doamna doctor Adina Țimbuș – toți niște oameni pe care n-o să-i pot recompensa decât purtându-i în rugăciuni”, a mărturisit Iulia Ionela Dragu.

În mine zace un artist mutilat de regimul comunist și de dogme”, a mărturisit Iulia Ionela Dragu. A recunoscut că scrie mult, dar că nu vrea să publice nicio carte, atâta timp cât trăiește. „Îi las pe copiii mei să decidă dacă vor trebui publicate rândurile scrise de mine. Le voi lăsa moștenire”, a mărturisit Iulia Ionela Dragu. 

Bistrițeanca a povestit și despre pasiunea sa pentru arta culinară, dar și despre viața în Italia, unde a locuit alături de familia sa cinci ani de zile. A revenit în România, sacrificându-și familia, pentru asta.

Ne naștem pentru un singur lucru pe pământul ăsta. Să iubim. Dacă ne-am da seama și am trece tot prin filtrul iubirii…

Iulia Ionela Dragu a vorbit și despre Clubul Femeilor Solidare din Năsăud. „Suntem o familie, în aceeași formulă, de patru ani. Avem un sediu la Năsăud, un apartament cu trei camere donat de Biserica Catolică, pentru activitățile noastre. Acolo ne întâlnim și facem ședințe unde punem totul la cale. Acolo e o oază în mijlocul căreia este Dumnezeu. Datorită celor din Clubul Femeilor Solidare din Năsăud eu văd astăzi lumea cu alți ochi…”, a povestit Iulia Ionela Dragu.

Ea a vorbit și despre cea mai mare lecție de viață pe care a primit-o la Casa Sfântul Iosif din Odorheiul Secuiesc. „Am înțeles câte greșeli am făcut ca mamă. Am înțeles că acolo unde nu este Dumnezeu nu este nimic, și că, de fapt, dacă nu-L chemăm, El nu va veni niciodată… Sunt opt surori acolo care îngrijesc 160 de copii… Copiii aceștia au devenit oameni, au ajuns medici, profesori. Se întâmplă o minune acolo…

Alte detalii despre activitățile umanitare ale Iuliei Dragu, dar și despre riscurile acestor demersuri, puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: