Două școli din Bistrița și-au anunțat deja oferta educațională: Specializare nouă, la Colegiul „Liviu Rebreanu”, pregătiri gratuite la „Tudor Jarda”

0
5986

Colegiul Național „Liviu Rebreanu” a publicat oferta educațională pentru anul școlar 2023-2024. La Liceul de muzică „Tudor Jarda” se fac pregătiri gratuite, din martie.

Dacă ești elevă / elev în clasa a VIII-a și nu te-ai decis încă la liceu să studiezi, ar fi bine să știi că două școli din Bistrița au anunțat deja locurile disponibile pentru absolvenții clasei a VIII-a.

Aveți un copil în clasa a VIII-a? Ești elevă/elev în clasa a VIII-a ? Facem publică oferta noastră pentru anul școlar 2023-2024, pentru învățământul liceal.

Noutatea o reprezintă clasa de filologie cu predare în regim bilingv a limbii franceze”, au anunțat cei de la Colegiul Liviu Rebreanu.

La Colegiul „Liviu Rebreanuvor fi disponibile din toamnă 5 clase cu profil real și 3 clase – profil umanist. Pentru fiecare clasă sunt 26 de locuri disponibile.

Și Liceul de Muzică Tudor Jarda” va organiza Admitere și Pregătiri gratuite (din luna martie) pentru admiterea în clasa a IX-a, anul școlar 2023-2024.

Aici sunt disponibile două specializări:

  • Specializarea Muzică (Canto clasic, Canto popular, Instrument, Teorie-Solfegiu-Dicteu);
  • Profil Pedagogic, specializarea Învățător-Educator.

Elevii de clasa a VIII-a care doresc să devină elevi ai Liceului de Muzică Tudor Jarda au la dispoziție mai multe informații – AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.