19.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

OFICIAL! Alocațiile copiilor vor crește din 2020. Legea a fost promulgată

Vești bune pentru părinți și copii! Acum totul e oficial! Valoarea alocației de stat va crește în fiecare an, din anul 2020! Legea a fost promulgată de președintele României.

Pe lângă veștile bune pe care le-au primit elevii care indicau că programa se va schimba și vor avea mai puține ore, altă veste îi va bucura. Alocațiile se vor mări de la 1 ianuarie 2020.

Robert Sighiartău, deputat PNL, este inițiatorul proiectului care prevede majorarea alocațiilor. Acesta a scris pe pagina de Facebook faptul că alocațiile vor urma să crească pentru a putea acoperi inflația, dar și pentru a le asigura copiilor o alocație „cât mai decentă”.

Despre acest subiect puteți reciti AICI:

Astfel, ieri a avut loc o victorie foarte importantă pentru toți copiii din România. Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea adoptată în unanimitate de Parlament conform căreia alocația copiilor se va majora cu rata inflației.

Creșterea alocațiilor urmează să intre în vigoare începând cu 1 ianuarie 2020.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?