16.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

OFICIAL! Alocațiile copiilor vor crește din 2020. Legea a fost promulgată

Vești bune pentru părinți și copii! Acum totul e oficial! Valoarea alocației de stat va crește în fiecare an, din anul 2020! Legea a fost promulgată de președintele României.

Pe lângă veștile bune pe care le-au primit elevii care indicau că programa se va schimba și vor avea mai puține ore, altă veste îi va bucura. Alocațiile se vor mări de la 1 ianuarie 2020.

Robert Sighiartău, deputat PNL, este inițiatorul proiectului care prevede majorarea alocațiilor. Acesta a scris pe pagina de Facebook faptul că alocațiile vor urma să crească pentru a putea acoperi inflația, dar și pentru a le asigura copiilor o alocație „cât mai decentă”.

Despre acest subiect puteți reciti AICI:

Astfel, ieri a avut loc o victorie foarte importantă pentru toți copiii din România. Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea adoptată în unanimitate de Parlament conform căreia alocația copiilor se va majora cu rata inflației.

Creșterea alocațiilor urmează să intre în vigoare începând cu 1 ianuarie 2020.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...