6.8 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 10, 2022

Începe săptămâna aniversară la Clinica OFTALMOMED! Reduceri la ochelari și consultații, plus lansarea unui proiect pentru sănătatea ochilor alături de Bistrițeanul.ro

Astăzi se împlinesc 5 ani de când la Bistrița s-a deschis Clinica OFTALMOMED, pe strada Cerbului, nr. 36. Povestea OFTALMOMED e însă mult mai veche și începe în urmă cu peste 14 ani, atunci când dr. Mihaela Pop și dr. Florin Pop deschideau un mic cabinet oftalmologic, pe B-dul Independenței, din Bistrița.

Ajunseseră la Bistrița ca tineri medici, ultraspecializați în ceea ce însemna oftalmologia modernă, doar că dotările slabe, de la acea vreme, pe care le întâlniseră în sistemul de stat nu îi ajutau să-și poată face meseria la standardele de calitate pentru care erau pregătiți în diagnosticare și tratament și de la care nu acceptau să se abată.

Și-au făcut curaj, au deschis un mic cabinet – Oftalmomed – și au început să investească și să aducă la Bistrița aparatura modernă care lipsea orașului în sfera oftalmologiei și care i-au ajutat să impună la Bistrița standardele de calitate din oftalmologie. De exemplu, au fost primii care au investit într-un ecograf ocular, fără de care nu puteau să pună un diagnostic corect, astfel încât pacientul să nu mai fie nevoit să meargă la Cluj sau Mureș pentru o astfel de examinare, banală astăzi.

Anii au trecut, investițiile în aparatură medicală modernă s-au tot adunat, astfel că la un moment dat, cabinetul de pe B-dul Independenței era neîncăpător pentru aparatură și pacienți.

Așa se naște ideea Clinicii OFTALMOMED, care astăzi împlinește 5 ani de când funcționează în condiții excelente, pe strada Cerbului, nr. 36. Pacienții au aici o sală generoasă de așteptare, spații largi pentru consultații și cabinete dotate cu aparatură de ultimă generație pentru stabilirea unui diagnostic corect, inclusiv pentru intervenții chirurgicale. Astăzi, clinica OftalmoMED oferă investigații, diagnostic și tratament pentru toate afecțiunile oftalmologice, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

17 octombrie 2017 – prima zi.

A fost o zi obișnuită de consultații și explicații legate de noua noastră adresă. Firesc, modest…, dar plini de entuziasm și bucurie.

Deja 5 ani.

De bine, de frumos, de calitate, de drag de muncă și satisfacția rezultatelor excepționale” – este mesajul transmis pacienților de Clinica OFTALMOMED, pe pagina lor de Facebook.

Oferirea de standarde de calitate în Oftalmologie a fost și rămâne deviza care îi ghidează în continuare pe dr. Mihaela Pop și dr. Florin Pop, fondatorii OFTALMOMED, și de la care nu fac rabat niciodată. Au continuat mereu să investească în aparatură, dar și în dezvoltarea profesională, fiind mereu la curent cu toate noutățile și inovațiile din zona sănătății ochiului, păstrând prin participarea la conferințe medicale prestigioase legătura cu lumea științifică.

Iar cei 5 ani de când serviciile de oftalmologie au trecut la un alt nivel, nu puteau fi sărbătoriți decât alături de pacienți, care sun așteptați cu REDUCERI la ochelari și consultații în această săptămână, iar pacienții fideli au reducere la comenzile de ochelari și consultații timp de o lună, în perioada 17 Octombrie-17 Noiembrie:

„În săptămâna aniversară, când sărbătorim deschiderea clinicii noastre de oftalmologie, echipa OftalmoMED se pregătește să vă intâmpine cu multe surprize frumoase, reduceri la comenzile de ochelari și mulțumiri speciale pacienților noștri fideli.

Vă așteptăm să ne vizitați !

În perioada 17.10 – 21.10 toate comenzile de ochelari vor avea reducere de 15%.
Pacienții fideli, cu minim 2 consultații sau 2 comenzi, vor beneficia de aceasta reducere timp de 1 lună, 17.10 – 17.11.2022.
Alătură-te comunității noastre și beneficiile vor fi multiple.
Vederea este prețioasă și noi îi acordăm toată atenția, seriozitatea și priceperea noastră!”
Și probabil, cel mai frumos cadou, abia urmează și va avea caracter permanent: un proiect de educație pentru sănătatea ochilor „Picătura OFTALMOMED„, în care, printr-o serie de mici informații postate periodic pe pagina de Facebook Bistrițeanul.ro vom afla tot ce trebuie să știm pentru sănătatea ochilor și pentru a o salva, în timp util.
Mai multe despre echipa medicală de la OFTALMOMED puteți citi accesând articolele de mai jos:

https://www.bistriteanul.ro/dr-oftalmolog-florin-pop/

https://www.bistriteanul.ro/succes-oftalmologii-de-la-spitalul-judetean-i-au-redat-vederea-unui-copil-de-11-ani/

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Iubești înghețata și cheesecake-ul de la Gelateria Aniela? Le poți comanda pentru masa de Crăciun sau Revelion

Masa de Crăciun și de Revelion e plină de bunătăți tradiționale. Cei de la Gelateria Aniela...

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...