14.6 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Ogâgău a câștigat! Nu se mai organizează referendum

Traian Ogâgău își va duce mandatul de primar al orașului Sîngeorz-Băi la final. Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus astăzi anularea Ordinului Prefectului județului privind organizarea referendumului.

„Tribunalul Bistriţa Năsăud a dispus astăzi, 29.05.2018, anularea Ordinului Prefectului judeţului Bistriţa Năsăud nr. 293/31.10.2017 privind constituirea Comisiei pentru coordonarea activităţilor de organizare şi desfăşurare a referendumului local pentru demiterea primarului oraşului Sîngeorz – Băi, judeţul Bistriţa Năsăud.

Astfel,Traian Ogagău a câştigat procesul privind organizarea şi desfăşurarea referendumului local pentru demiterea acestuia.

În acest fel, instanţa de judecată a reţinut nelegalitatea actelor emise şi adoptate de către Instituţia Prefectului judeţului Bistriţa-Năsăud în vederea organizării referendumului.

Aşa cum am susţinut încă de la început, procedura privind organizarea referendumului s-a desfăşurat sub semnul ambiguităţii, îndoielii, netransparenţei, necunoaşterii de către prefect a procedurilor legale impuse de legiuitorilor.

Traian Ogâgău a fost reprezentat atât în faţa instanţei de judecată cât şi în faţa Comisiei pentru coordonarea activităţilor de organizare şi desfăşurare a referendumului local de către avocatul Gaftone George din cadrul Societăţii civile profesionale de avocaţi Zegrean, Gaftone & Asociaţii”, este comunicatul de presă transmis astăzi de către avocatul George Gaftone.

Aproape trei mii de cetățeni au semnat în urmă cu câteva luni pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Traian Ogâgău. Acesta a susținut de la început că nu există motive întemeiate pentru a fi demis și spunea că nu există nici bani pentru așa ceva. Până la urmă, instanța i-a dat dreptate și referendumul nu se va mai organiza.

Decizia poate fi contestată în termen de 15 zile.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: