14.6 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Orientare turistică, teatru de umbre și jocuri creative la Clubul Copiilor Năsăud

Cerc de orientare turistică, cerc de muzică vocal-instrumentală, Atelierul Fanteziei sau dans modern/contemporan sunt câteva dintre ofertele cu care Clubul Copiilor Năsăud îi surprinde pe copii în acest an școlar.

Clubul Copiilor Năsăud a dat startul înscrierilor pentru cele 7 cercuri, an școlar 2023-2024.
Înscrierea se realizează în perioada 1-15 septembrie 2023, prin completarea fișei de înscriere, în limita locurilor disponibile. Se pot înscrie elevi cu vârsta între 6-18 ani”, anunță conducerea Clubului Copiilor Năsăud.

Elevii care doresc să descopere tehnicile de supravietuire în natură și să participe la excursii captivante pot opta pentru cercul de orientare turistică, iar cei pasionați de teatru se pot înscrie la cercul de creație literară/teatru – Creație literară și jurnalism, Teatru și film, Parodie, Teatru muzical, Teatru de umbre.

În cadrul Atelierului Fanteziei, noutatea din acest an școlar, copiii au posibilitatea să se bucure de aventuri artistice și jocuri creative, unde imaginația lor poate prinde viață și se poate dezvolta într-un mediu distractiv și interactiv.

Oferta este bogată și pentru cei pasionați de dans, muzică, informatică și desen/pictură.

Mai multe detalii puteți afla aici.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: