13 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Orientare turistică, teatru de umbre și jocuri creative la Clubul Copiilor Năsăud

Cerc de orientare turistică, cerc de muzică vocal-instrumentală, Atelierul Fanteziei sau dans modern/contemporan sunt câteva dintre ofertele cu care Clubul Copiilor Năsăud îi surprinde pe copii în acest an școlar.

Clubul Copiilor Năsăud a dat startul înscrierilor pentru cele 7 cercuri, an școlar 2023-2024.
Înscrierea se realizează în perioada 1-15 septembrie 2023, prin completarea fișei de înscriere, în limita locurilor disponibile. Se pot înscrie elevi cu vârsta între 6-18 ani”, anunță conducerea Clubului Copiilor Năsăud.

Elevii care doresc să descopere tehnicile de supravietuire în natură și să participe la excursii captivante pot opta pentru cercul de orientare turistică, iar cei pasionați de teatru se pot înscrie la cercul de creație literară/teatru – Creație literară și jurnalism, Teatru și film, Parodie, Teatru muzical, Teatru de umbre.

În cadrul Atelierului Fanteziei, noutatea din acest an școlar, copiii au posibilitatea să se bucure de aventuri artistice și jocuri creative, unde imaginația lor poate prinde viață și se poate dezvolta într-un mediu distractiv și interactiv.

Oferta este bogată și pentru cei pasionați de dans, muzică, informatică și desen/pictură.

Mai multe detalii puteți afla aici.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!