15.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Panoramic Colibița vă așteaptă la distracție pe patine și la iahnie de fasole cu ciolan, de 1 Decembrie!

Patinoarul de la Panoramic Colibița s-a deschis mai repede decât era planificat! Iar mâine, de 1 decembrie, sunteți așteptați nu doar pentru distracția pe patine. Acolo veți servi și tradiționala iahnie de fasole cu ciolan, de 1 Decembrie!

Ziua de 1 decembrie trebuia să fie data la care se deschie patinoarul de gheață de la Panoramic Colibița. Doar că vremea prielnică pentru patinaj a făcut ”necesar” furatul startului.

Oficial, patinoarul s-a deschis azi, 30 noiembrie, deși unii s-au distrat și în weekend.

Pentru mâine, cei de la Panoramic Colibița lansează o provocare:

  • distracție cu patine
  • savuratul tradiționalei iahnii de fasole cu ciolan, de 1 Decembrie.

Patinoarul e perfect nu doar pentru patinaj, dar și pentru hochei. Pe timp de zi sau de noapte, patinoarul de la ”marea de la munte” îi așteaptă pe toți cei ce vor să se deconecteze de cotidian.

Pe lângă distracția cu patinele în picioare, vă puteți și delecta cu vin fiert, ceai fierbinte și plăcinte delicioase de la Delice Pan. Mai mult, puteți savura aripioare de pui, cârnăciori sau sandwich-uri.

Oricum, pentru a fii la curent cu facilitățile oferite de Panoramic Colibița, urmăriți pagina de Facebook a resortului, pagina de Instagram și site-ul acestuia.

Nu uitați: 1 Decembrie se sărbătorește cu patinele-n picioare și savurând iahnie de fasole cu ciolan, la Panoramic Colibița!

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.