Bistrița FM on air! Cel mai nou radio din județ a început emisia de astăzi

1
4134

Pe 92,6 FM răsună începând de astăzi muzică, se aud știri și voie bună! În vremuri în care multe instituții media pun lacătul, câțiva curajoși au pus pe picioare un radio, care promite să nu-i dezamăgească pe bistrițeni.

Începând de astăzi, pe 92,6 FM se aud muzică bună, informații utile, glume și voie bună. Bistrița FM a început emisia chiar de Sfântul Andrei, numărându-se printre puținele instituții media din județ care și-au deschis porțile în ultimii ani, când tot mai mulți aleg să pună lacătul.

A fost visul lui Marian Gruștor, care a mărturisit astăzi, la inaugurare, că încearcă de 5 ani să pună bazele unui radio.

La inaugurare au fost prezenți președintele Consiliului Județean Radu Moldovan, subprefectul Ioan Zăgrean, viceprimarul Sorin Hangan, dar și deputații Daniel Suciu și Bogdan Ivan sau primarul comunei Lechința, Romeo Florian.

Printre cupe de șampanie, cei prezenți au intrat și în Live, alături de Rian Farcașiu. Din echipă mai fac parte Carmen Iancu, Alin Cordoș, Marian Gruștor și Claudiu Olinca.

Puteți asculta Bistrița FM și online pe site-ul bistritafmradio.ro. Tot acolo găsiți și informații despre echipă și emisiunile realizate.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari, dragi concitadini! Ați dovedit ca, prin curaj, perseverenta, multa munca și pasiune, precum și printr o răbdare de”fier, „se poate birui! Va doresc, viata lunga și emisiuni echidistante și pline de adevar! De asemenea, va doresc sa reușiți, sa modelați în sensul cel mai curat posibil, mintea și sufletul tinerei generații, spre adevăratele valori ale vieții! Cu cordialitate, dr. MNPop

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.