-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Parcuri „smart” pentru copii, cu ajutorul mediului de afaceri. Începe modernizarea primelor 13 spații de joacă

În cadrul unei ședințe de Consiliu Local, primarul Ioan Turc a precizat că în perioada imediat următoare urmează să fie modernizate 13 spații de joacă din oraș. În acest proces va fi implicat și mediul de afaceri, care va intra într-un parteneriat cu municipalitatea și va asigura dotări „smart” pentru spațiile de joacă.

Primăria Bistrița începe modernizarea spațiilor de joacă pentru copii. În perioada imediat următoare vor fi amenajate primele 13 parcuri dintre blocuri. Acestea vor avea elemente noi de joacă, dar și mobilier smart.

„Avem în derulare un proiect pentru modernizarea a 13 spații de joacă în municipiu. Această modernizare presupune înlocuirea elementelor cu altele noi, care au fost deja achiziționate, aplicarea de tartan pe zona spațiului de joacă și alte elemente de mobilier și mă refer inclusiv la mobilier smart, banci smart și o mai bună iluminare a spațiilor”, a explicat primarul Ioan Turc, în cadrul ședinței de Consiliu Local de astăzi.

Edilul a mai dezvăluit faptul că se vor face parteneriate cu agenții economici, pentru modernizarea acestor spații de joacă. Cel mai probabil aceștia vor asigura achiziționarea și montarea elementelor smart, precum bănci și coșuri de gunoi cu autocompactare.

Foto: Arhivă

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Apropo pe str. Sucevei la blocurile noi, ați lăsat un sac imens de tartan în jur de 120kg… Garantat se poate refolosi, de 1 an jumate este exact în același loc….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: