32.3 C
Bistrița
joi, iunie 30, 2022

Parcuri „smart” pentru copii, cu ajutorul mediului de afaceri. Începe modernizarea primelor 13 spații de joacă

În cadrul unei ședințe de Consiliu Local, primarul Ioan Turc a precizat că în perioada imediat următoare urmează să fie modernizate 13 spații de joacă din oraș. În acest proces va fi implicat și mediul de afaceri, care va intra într-un parteneriat cu municipalitatea și va asigura dotări „smart” pentru spațiile de joacă.

Primăria Bistrița începe modernizarea spațiilor de joacă pentru copii. În perioada imediat următoare vor fi amenajate primele 13 parcuri dintre blocuri. Acestea vor avea elemente noi de joacă, dar și mobilier smart.

„Avem în derulare un proiect pentru modernizarea a 13 spații de joacă în municipiu. Această modernizare presupune înlocuirea elementelor cu altele noi, care au fost deja achiziționate, aplicarea de tartan pe zona spațiului de joacă și alte elemente de mobilier și mă refer inclusiv la mobilier smart, banci smart și o mai bună iluminare a spațiilor”, a explicat primarul Ioan Turc, în cadrul ședinței de Consiliu Local de astăzi.

Edilul a mai dezvăluit faptul că se vor face parteneriate cu agenții economici, pentru modernizarea acestor spații de joacă. Cel mai probabil aceștia vor asigura achiziționarea și montarea elementelor smart, precum bănci și coșuri de gunoi cu autocompactare.

Foto: Arhivă

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Apropo pe str. Sucevei la blocurile noi, ați lăsat un sac imens de tartan în jur de 120kg… Garantat se poate refolosi, de 1 an jumate este exact în același loc….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...