-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Parcurile de joacă, verificate noaptea de polițiștii locali: Patru tineri amendați

În urma articolului apărut în weekend în Bistrițeanul.ro, polițiștii locali au verificat noaptea parcurile de joacă. Patru tineri au fost sancționați, iar controalele continuă.

O bistrițeancă a transmis redacției câteva imagini care arătau dezastrul pe care tinerii îl fac noaptea în parcurile de joacă. Au fost menționate în mod special spațiile de joacă de pe Aleea Greuceanu, dar și Parcul Mihai Eminescu.

FII REPORTER: La ce „tratamente” sunt supuse locurile de joacă din Bistrița, noaptea

În urma articolului publicat, polițiștii locali au primit sarcina de a verifica mai des aceste spații de joacă. În prima noapte de control, patru tineri au fost amendați.

La ce „tratamente” sunt supuse locurile de joacă din Bistrița, noaptea” este titlul unui articol apărut sâmbătă, pe pagina unui ziar online bistrițean.

Ne-am autosesizat, iar echipajul de noapte a avut dispoziție de a verifica și monitoriza zona reclamată precum și celelalte parcuri de joacă sesizate de cetățeni.

Colegii noștri din tura de noapte au verificat, în mai multe nopți, toate parcurile de joacă pentru copii.

Au fost identificați, în parcul de pe Aleea Greuceanu, 4 tineri care consumau băuturi alcoolice. Aceștia au fost sancționați cu amenzi în sumă totală de 1.000 lei în baza legii 61/1991, art. 2, pct. 23, „pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice” și îndepărtati de pe domeniul public.

Poliția Locală va monitoriza în continuare parcurile de joacă pentru copii.

Menționăm că Poliția Locală, în intervalul orar 22.00 – 06.00 preia și soluționează sesizările cetățenilor având în dispozitiv un singur echipaj, format din: un coleg cu atribuții pe linie de ordine publică și un coleg cu atribuții pe siguranța circulației.

La final, vă solicităm, pentru a sesiza nereguli în ceea ce privește:

 • ordinea și liniștea publică
 • protecția mediului
 • protecția activității comerciale
 • circulația pe drumurile publice
 • disciplina în construcții și afișaj stradal, să apelați la canalele oficiale de comunicare cu noi, mai precis :
  • telefonul cetățeanului: 0800 0800 33
  • whatsapp: 0756 122 070
  • e-mail: [email protected]
  • sau prin aplicația IReport.

Pentru sesizările efectuate prin dispeceratul Poliției Locale, colegii vor transmite sesizarea dumneavoastră spre soluționare, echipajului aflat cel mai aproape de locul reclamat”, au transmis polițiștii locali pe Facebook.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...