21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Gospodarii din Bistrița-Năsăud își „arată” recolta în acest weekend, la ”Toamna Bistrițeană”

”Toamna Bistrițeană” – eveniment dedicat recoltelor – se va desfășura în acest sfârșit de săptămână, în Heidenfeld (Viișoara). Bistrițenii vor avea posibilitatea să-și facă proviziile pentru iarnă, dar și să participe la programele artistice pregătite de organizatori.

Cea de-a XIX-a ediție a Festivalului ”Toamna Bistrițeană” se desfășoară în acest sfârşit de săptămână, în Complexul de agrement ”Heidenfeld” din Viișoara.

În cele 2 zile vor fi organizate expoziţii cu vânzare de produse agricole, apicole, precum şi spaţii dedicate standurilor de alimentaţie publică. La manifestare va participa și Asociația <<Produs în Bistrița – Năsăud>>”, anunță Primăria Bistrița.

Târgul va fi însoțit și de momente artistice, susținute de Angela Rusu, Lorenna, Nicoleta Voica, Cornel Palade și Romică Țociu și Ansamblul Profesionist „Cununa de pe Someș” Bistrița. Totodată, vor fi acordate premii pentru mai multe categorii de produse.

Programul complet poate fi consultat mai jos:

În zilele de 30 septembrie și 1 octombrie Piața Decebal și Piața Tărpiului vor fi închise pentru salubrizare.

Foto arhivă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...