-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Patru clase de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” se întorc la școală în scenariul verde

Instituția Prefectului a anunțat o modificare cu privire la scenariile pe care școlile le pot urma în contextul pandemiei de coronavirus. Patru clase de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” se pot reîntoarce la școală în scenariul verde.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud s-a întrunit în ședință și a analizat particularitățile locale în funcție de situația epidemiologică actuală.

Astfel, în baza Ordinului comun Nr. 5487/1494/2020 – al Ministerului Educației și Cercetării și al Ministerului Sănătății – privind organizarea activității în cadrul unităților / instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 și avizelor primite până în acest moment de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud și Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud pentru hotărârile consiliilor de administrație ale școlilor, s-au actualizat scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ din județul Bistrița-Năsăud.

Prin urmare, a fost adoptată Hotărârea C.J.S.U. Bistrița-Năsăud Nr. 30/01.10.2020 care prevede că patru clase de la Colegiul Național ,,Andrei Mureșanu” pot să se reîntoarcă la școală, conform scenariului verde.

„Se aplică scenariul 1 (verde) – participarea zilnică la cursuri, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție pentru elevii claselor a V-a A, a VI-a C, a VIII-a A și a X-a D, de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Bistrița”, se arată în hotărârea CJSU.

Hotărârea a intrat în vigoare începând cu data de 2 octombrie.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.