24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Pe Valea Jelnei, străzile curg la vale înfundând șanțurile

Atunci când plouă pe Valea Jelnei, apa curge pe străzi din cauză că nu are unde se scurge. Șanțurile sunt înfundate de străzile care „curg la vale”. Iar în loc ca administrația locală să ia alte măsuri, tot „alimentează” străzile curgătoare.

Pe Valea Jelnei, drumurile principale se transformă în râuri. Apa pluvială străbate distanțe lungi până găsește un loc de „odihnă”.

Motivul? Șanțurile sunt înfundate. Cu pietre! Iar pietrele sunt de pe străzile lăturalnice care „curg” împreună cu apa de ploaie, la vale.

Administrația locală, s-ar părea că nu are de gând să ia o altfel de măsură. Ci completează anual pietrele de pe „drumurile curgătoare”.

Pe Valea Jelnei, curge apa de la Aleea Fotbaliștilor până jos, la pod, din cauza șanțurilor necurățate și poduri înfundate cu pietre de pe străzile pietruite. Degeaba aduc în fiecare an piatră, dacă ploaia spală pietrele și le duce în drum”, se plânge un cetățean.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...