6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Pe Valea Jelnei, străzile curg la vale înfundând șanțurile

Atunci când plouă pe Valea Jelnei, apa curge pe străzi din cauză că nu are unde se scurge. Șanțurile sunt înfundate de străzile care „curg la vale”. Iar în loc ca administrația locală să ia alte măsuri, tot „alimentează” străzile curgătoare.

Pe Valea Jelnei, drumurile principale se transformă în râuri. Apa pluvială străbate distanțe lungi până găsește un loc de „odihnă”.

Motivul? Șanțurile sunt înfundate. Cu pietre! Iar pietrele sunt de pe străzile lăturalnice care „curg” împreună cu apa de ploaie, la vale.

Administrația locală, s-ar părea că nu are de gând să ia o altfel de măsură. Ci completează anual pietrele de pe „drumurile curgătoare”.

Pe Valea Jelnei, curge apa de la Aleea Fotbaliștilor până jos, la pod, din cauza șanțurilor necurățate și poduri înfundate cu pietre de pe străzile pietruite. Degeaba aduc în fiecare an piatră, dacă ploaia spală pietrele și le duce în drum”, se plânge un cetățean.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: