-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Pe Valea Jelnei, străzile curg la vale înfundând șanțurile

Atunci când plouă pe Valea Jelnei, apa curge pe străzi din cauză că nu are unde se scurge. Șanțurile sunt înfundate de străzile care „curg la vale”. Iar în loc ca administrația locală să ia alte măsuri, tot „alimentează” străzile curgătoare.

Pe Valea Jelnei, drumurile principale se transformă în râuri. Apa pluvială străbate distanțe lungi până găsește un loc de „odihnă”.

Motivul? Șanțurile sunt înfundate. Cu pietre! Iar pietrele sunt de pe străzile lăturalnice care „curg” împreună cu apa de ploaie, la vale.

Administrația locală, s-ar părea că nu are de gând să ia o altfel de măsură. Ci completează anual pietrele de pe „drumurile curgătoare”.

Pe Valea Jelnei, curge apa de la Aleea Fotbaliștilor până jos, la pod, din cauza șanțurilor necurățate și poduri înfundate cu pietre de pe străzile pietruite. Degeaba aduc în fiecare an piatră, dacă ploaia spală pietrele și le duce în drum”, se plânge un cetățean.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: