13.3 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

PERFORMANȚĂ la Campionatul Mondial de Robotică din SUA!Esentza Kids a adus la Beclean unul dintre cele mai râvnite premii

Au vizitat centrul NASA și au adus de la Campionatul Mondial de Robotică din Houston unul dintre cele mai râvnite premii: „Challenge Solution Award”, este aventura americană a elevilor de la Esentza Kids, de la Colegiul Național „Petru Rareș” Beclean.

Esentza Kids, grup format din elevi ai Colegiului Național „Petru Rareș” din Beclean, a avut ocazia să reprezinte zilele acestea România la Campionatul Mondial de Robotică din Houston (SUA).

În ziua de Paște, picii de la Beclean ne fac o surpriză și aduc în județ Challenge Solution Award, cel mai prestigios premiu al competiției internaționale.

„Esentza Kids este una dintre echipele care au câștigat cel mai prestigios premiu al competiției Challenge Solution Award. Prin tot ce au construit, programat și rezolvat și cu ajutorul modelului gândit de ei au reușit să găsească „Soluția Provocării”. Au fost apreciați și aplaudați la scenă deschisă”, precizează Revista Esentza, dedicată echipelor de robotică ale Colegiului Național „Petru Rareș” din Beclean.

Înainte de a părăsi SUA, cei mici au avut parte de o altă surpriză. Au avut ocazia să viziteze unul dintre centrele spațiale NASA.

Foto: Revista Esentza

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...