6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

FOTO: O nouă performanță pentru pugilistul bistrițean Horațiu Șovrea

Pugilistul bistrițean Horațiu Șovrea a bifat o nouă performanță în carieră. Acesta a cucerit medalia de argint la categoria 80 kg, în turneul internațional de box „Golden Gong”, editia 52.

Motive de mândrie, pentru pugilistul bistrițean Horațiu Șovrea. Tânărul a participat zilele trecute la turneul internațional de box organizat în capitala Macedoniei, Skopje.

La turneu au participat peste 10 țări, între care și România.

Acesta a boxat în finala concursului împotriva boxerului albanez.

Horațiu Șovrea face parte din clubul Pro Boxing Transilvania, fiind antrenat de maestrul Măierean Daniel. Cu prilejul acestei competiții, sportivul bistrițean a transmis mulțumiri antrenorului său, clubului Basti Box Salonta (maestrul Silaghi Sebastian) și maestrului Tătar Marius.

 

FOTO Bistrițeanul Horațiu Șovrea, locul 2 la un turneu internațional de box

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: