14.6 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Peste 30 de ani diferență, dar într-o minte! Ce au făcut:

Un bărbat de 50 de ani și un minor sunt acum cercetați de polițiști. Cei doi s-au pus într-o minte, într-o noapte, și au comis o infracțiune. Au fost identificați și acum sunt trași la răspundere.

Săptămâna trecută, din anexa unui imobil, s-au sustras mai multe electrice. Evenimentul a avut loc pe raza localității Teaca.

Păgubiții au anunțat poliția, care a început cercetările. Astfel, s-a constatat că prejudiciul cauzat se ridică la 1.500 de lei.

La scurt timp, hoții au fost identificați.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au identificat două persoane de 50 ani, respectiv 16 ani, ambii din Teaca, bănuiți de comiterea faptei”, explică reprezentanții IPJ BN.

Bunurile au fost recuperate integral și restituite proprietarilor de drept.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: