-1.5 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Peste 30 de ani diferență, dar într-o minte! Ce au făcut:

Un bărbat de 50 de ani și un minor sunt acum cercetați de polițiști. Cei doi s-au pus într-o minte, într-o noapte, și au comis o infracțiune. Au fost identificați și acum sunt trași la răspundere.

Săptămâna trecută, din anexa unui imobil, s-au sustras mai multe electrice. Evenimentul a avut loc pe raza localității Teaca.

Păgubiții au anunțat poliția, care a început cercetările. Astfel, s-a constatat că prejudiciul cauzat se ridică la 1.500 de lei.

La scurt timp, hoții au fost identificați.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au identificat două persoane de 50 ani, respectiv 16 ani, ambii din Teaca, bănuiți de comiterea faptei”, explică reprezentanții IPJ BN.

Bunurile au fost recuperate integral și restituite proprietarilor de drept.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...