-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

PETIȚIE online împotriva majorării taxelor la apă și canalizare, inițiată de un consilier USR – PLUS

Un singur consilier local s-a opus, în cadrul ședinței, majorării tarifelor la apă și canalizare. USR-istul Nicolae Pavelean a inițiat și o petiție online prin care se spune NU majorării acestor taxe.

La finalul lunii ianuarie, consilierii locali bistrițeni au votat pebtru majorarea taxelor la apă și canalizare. Deși s-a discutat aproape 40 de minute pe marginea subiectului, doar un consilier a votat împotrivă.

VIDEO: Din partea Consiliului Local Bistrița, Aquabis poate majora tarifele! S-a votat cu o majoritate covârșitoare

Consilierul USR – Plus, Nicolae Pavelean, cel ce s-a și opus în consiliu, a tot atras atenția, pe pagina sa de Facebook, cu privire la această problemă.

Astăzi, Nicolae Pavelean și-a provocat urmăritorii să semneze petiția online ”Spune NU majorării tarifelor la apă și canlizare”.

Petiția se adresează tuturor locuitorilor județului, deoarece NU doar în Bistrița se majorează tarifele.

”Semnează și tu petiția și spune NU majorărilor tarifelor la apă și canalizare! 

Scopul acestei petiții este să îi convingem pe toți primarii comunelor și orașelor din județ, care sunt reprezentanții delegați în Adunarea Generală a Asociaței de Dezvoltare Intercomunitară pentru Servicii de Alimentare cu Apă și de Canalizare în județul Bistrița-Năsăud, să voteze Împotriva aprobării Planului anual de evoluție a tarifelor la apă și canalizare în perioada 2018-2025 actualizat cu o creștere exagerată a tarifelor pentru apă și canalizare.

Haideți să le arătăm că suntem mulți cei care ne opunem acestor majorări nesimțite care încalcă inclusiv scopul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Servicii de Alimentare cu Apă și de Canalizare în județul Bistrița-Năsăud” este mesajul postat pe Facebook.

Petiția a fost semnată de zeci de persoane

NU suntem de acord cu noile tarife propuse in Planul anual de evoluție a tarifelor la apă și canalizare în perioada 2018-2025, actualizat. Aceste majorari nu au o bază de calcul justificată. Nici nu au fost puse deloc în dezbatere publică pentru a asigura faptul că toți consumatorii din BN cât și reprezentanții aleși ai acestora sunt informați corect și sunt de acord cu motivațiile acestor majorări.

Chiar dacă costurile cu energia s-au majorat, știm că o mare parte din cheltuielile companiei merg pe salariile angajaților. Aceștia, ajunși acolo pe criterii politice și nu de competență” este scris în textul petiției.

Până la ora 13.00, petiția fusese semnată de aproape 90 de persoane.

Petiția poate fii semnată aici:

SPUNE NU MAJORĂRII TAXELOR LA APĂ ȘI CANALIZARE

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: