7.4 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

Piața Produs în Bistrița Năsăud, cu program prelungit!

Pandemia și carantinarea municipiului i-a determinat pe producătorii locali să-și adapteze ”programul de lucru”, când vine vorba de Piața Produs în Bistrița Năsăud. Așa se face că și-au pregătit numeroase bunătăți să ajungă la toată lumea. Ba mai mult, au prelungit și programul, ca să puteți ajunge la ei, chiar respectând dinstanța și intervalele orare:

Bistrițenii sunt învățați să-și facă sâmbăta cumpărăturile…de la producătorii locali. Bunătățile expuse în piața Produs în Bistrița Năsăud, în fiecare sâmbătă, lângă Biserica Evanghelică, se vindeau ”ca pita caldă”.

Din cauza pandemiei s-au impus noi reguli de funcționare, dar nu s-a renunța la piața cu producători locali.

Acum, municipiul Bistrița este în carantină. Dar bunătățile TOT le veți găsi pe tarabele din centrul Bistriței.

Da! Cu mare grijă unii față de ceilalți, ne vedem și sâmbătă, 21 noiembrie, în Piața Centrală, locul bunătăților Produs în Bistrița-Năsăud” au anunțat mândri producătorii.

Mai mult, pentru ca toată lumea să ajungă să-și ia bunătăți, comercianții au pregătit mai mult ca de obicei și….și-au prelungit și programul.

Dacă până acum vă îndemnam să fiți acolo de la prima oră, acum vă rugăm să respectați regulile privind deplasarea în vederea aprovizionării (persoanele cu vârsta mai mare de 65 de ani, între 10:00 – 14:00, persoanele cu vârsta până în 65 de ani de la 06:00 – 10:00 și după ora 14:00). Am extins programul de la 09:00 – 16:00 și adaptăm volumul produselor așa încât să fie din toate, la orice oră. Prin urmare, vă rugăm să evităm aglomerația la prima oră ca să putem să mergem mai departe, împreună și sănătoși” au mai anunțat producătorii.

Așadar, azi vă puteți umple sacoșele cu bunătăți de la Piața produs în Bistrița Năsăud, chiar și dacă nu aveți drum pe acolo la prima oră.

CE vă puteți cumpăra:

 • Delicatese din păstrăv marca Chef Nina Rus – Rin Pastravarie & Restaurant
 • Bunătățile lu’ Nina din legume și fructe;
 • Pâine pe varză, cornulețe, cozonaci și alte bunătăți coapte în Cuptorul de altădată din Liviu Rebreanu – Saveta Ban
 • Specialități tradiționale din carne de porc și vită semnate de Chef Danut Lihat – Traditional Danut Lihat
 • Brânzeturi tradiționale de la poale de Călimani – Stâna lui Grigore Creta sau din Munții Rodnei – Leon-Valeria Oprea și Stâna Popas Putredu Moara
 • Diverse sortimente de zacuscă, dulcețuri, siropuri din Pasul Tihuța, de la Gridama Fruct Montan
 • Prăjiturile copilăriei, de la Bacanie Cuptorul lu Buna
 • Legumele de Dumitra și Monor, de la fermele lui Bodiu Florentin și Ioan Simionca;
 • Uleiuri presate la rece de floarea soarelui, dovleac și nucă, de la Dipșeanul – Plesa Dinu
 • Hribi uscați, fructe proaspete și uscate, de la poale de Călimani – Fructe de Pădure
 • Miere și alte produse apicole esențiale pentru sănătate – Hiticas Maria și Nelu Cotu;

Vă rugăm să respectați regulile de distanțiere și igienă și vă reamintim că purtarea corectă a măștii este obligatorie în toate spațiile deschise și închise” mai transmiă rugăm să respectați regulile de distanțiere și igienă și vă reamintim că purtarea corectă a măștii este obligatorie în toate spațiile deschise și închise” mai transmit producătorii.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...