20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Planurile primarului Horea Călin Petruț pentru Mărișelu: „Vrem încă o sală de sport, să punem la punct infrastructura rutieră agricolă”

Primarul Horea Călin Petruț se pregătește pentru un nou mandat în fruntea comunei Mărișelu și are planuri mari pentru următorii patru ani. Printre ele se numără o sală nouă de sport, extinderea rețelelor de apă și canal sau asigurarea infrastructurii rutiere agricole.

Prezent la Bistrițeanul Live, primarul Horea Călin Petruț are planuri mari pentru comuna Mărișelu pentru următorii patru ani. Printre ele se numără și extinderea rețelelor de apă canal și găsirea unei soluții de asigurare a utilităților și în satul Nețeni, care mai numără doar câțiva locuitori.

„Vrem să facem trotuare la fiecare stradă prinsă în proiect pe Anghel Saligny. Vrem să mai facem o sală de sport în incinta școlii gimnaziale de la Mărișelu. Să continuăm acihiziția de utilaje și infrastructură rutieră agricolă, pentru că mai avem, am mai identificat drumuri agricole care ar trebui asfaltate, drumurile de hotar un pic amenajate și puse la punct. Partea de monitorizare video, partea de extindere a zonelor de promenadă”, a precizat Horea Călin Petruț.

Acesta și-ar dori să amenajeze și Valea Sântioana, iar momentan caută finanțare pentru acest proiect.

Emisiunea la care a fost prezent Horea Călin Petruț o puteți urmări mai jos:

CMF 21240002

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. In ultimii 4 ani domnul asta si-a tras un buldo excavator pe care-l foloseste cu succes la ferma de vaci a familiei, bineinteles cu motorina platita din fondurile primariei.
    Nu mai vorbim de fudulia (si uneori prostia) cu care-si trateaza alegatorii, de parca primaria ar fi pe persoana fizica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.