14.6 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

PMP strânge semnături în toată țara pentru intrarea României în Spațiul Schengen

Președintele Partidului Mișcarea Populară, europarlamentarul Eugen Tomac a fost prezent astăzi la Bistrița, pentru a lansa campania „România merită în Schengen”. Partidul își propune să adune semnături în toată țara, care mai apoi vor fi depuse la Parlamentul European.

Partidul Mișcarea Populară adună semnături în toată țara pentru accesul României la Spațiul Schengen. Campania a fost lansată și în Bistrița-Năsăud, fiind prezent președintele formațiunii politice și europarlamentarul Eugen Tomac.

Până în acest moment au fost adunate câteva mii de semnături, însă partidul se pregătește să amenajeze corturi speciale pentru asta, inclusiv în Bistrița-Năsăud. Semnăturile vor fi mai apoi depuse la Parlamentul European, scopul fiind acela de a-l determina să se implice în procesul pe care Eugen Tomac l-a deschis împotriva Consiliului UE, pentru a anula votul din 8 decembrie.

Petiția poate fi semnată și online, pe www.romaniainschengen.ro . La Bistrița, se vor aduna semnături în stradă începând cu data de 25 martie.

Începând cu 25 martie, toate organizațiile din țară vor ieși în stradă pentru strângerea de semnături. Invit toți bistrițenii să semneze pentru România în Schengen. A fi în Schengen înseamnă demnitate. Trebuie să reparăm ce n-au făcut alții”, a declarat Ionuț Simionca, președintele PMP Bistrița-Năsăud.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Sau ne credeți proști sau sunteți proști!
    Măi invizibililor politic, vreți să ne convingeți că aderarea României la Schengen o rezolvați voi? Cum, adunând semnături? Că ce, vrem în Schengen dar am uitat să semnăm și din acest motiv nu am fost primiți?… dar lasă că rezolvați voi….
    Sloganul vostru ar trebui să fie ceva de genul :
    pmp, SATELITUL POLITIC al PSD, se face că face!
    Puteți folosi sloganul ăsta și în viitoarele campanii electorale, nu vă cer drepturi de autor!

  2. Nu veniti si la Livezile sa strangeti semnaturi pentru desfiintarea poligonului? Oare pe acasa nu mai veniti sa auziti bubuiturile pe care sunt nevoiti sa le suporte si parintii dumneavostra?Eu as rezolva intai cei de rezolvat pe acasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...