1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Becleanul își digitalizează sistemul de transport, iar Năsăudul își reabilitează Liceul Economic, prin PNRR

Becleanul își va digitaliza sistemul de transport și va construi mai multe locuințe sociale, iar Năsăudul va reabilita Liceul Economic. Toate au primit finanțare prin PNRR.

Alte trei proiecte pregătite de primarii din Bistrița-Năsăud au primit finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Este vorba despre Primăria Beclean și Primăria Năsăud, care vor folosi banii pentru a-și ditigaliza sistemul de transport, a construi locuințe sociale sau a reabilita unități de învățământ.

Becleanul a primit 9,6 milioane de lei, adică aproape 2 milioane de euro, pentru două proiecte: “Extinderea soluțiilor inteligente pentru digitalizarea sistemului de transport urban în orașul Beclean” și “Extinderea stocului locativ public pentru construcții de locuințe sociale în orașul Beclean, pentru populația care provine din grupuri vulnerabile”.

De asemenea, tot la Beclean va fi finanțată prin PNRR și izolarea termică a 10 blocuri de locuințe.

Năsăudul a primit peste 7,5 milioane de lei, adică peste 1,5 milioane de euro, pentru eficientizarea energetică a Liceului Economic Năsăud, unde studiază câteva sute de elevi.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.