20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Becleanul își digitalizează sistemul de transport, iar Năsăudul își reabilitează Liceul Economic, prin PNRR

Becleanul își va digitaliza sistemul de transport și va construi mai multe locuințe sociale, iar Năsăudul va reabilita Liceul Economic. Toate au primit finanțare prin PNRR.

Alte trei proiecte pregătite de primarii din Bistrița-Năsăud au primit finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Este vorba despre Primăria Beclean și Primăria Năsăud, care vor folosi banii pentru a-și ditigaliza sistemul de transport, a construi locuințe sociale sau a reabilita unități de învățământ.

Becleanul a primit 9,6 milioane de lei, adică aproape 2 milioane de euro, pentru două proiecte: “Extinderea soluțiilor inteligente pentru digitalizarea sistemului de transport urban în orașul Beclean” și “Extinderea stocului locativ public pentru construcții de locuințe sociale în orașul Beclean, pentru populația care provine din grupuri vulnerabile”.

De asemenea, tot la Beclean va fi finanțată prin PNRR și izolarea termică a 10 blocuri de locuințe.

Năsăudul a primit peste 7,5 milioane de lei, adică peste 1,5 milioane de euro, pentru eficientizarea energetică a Liceului Economic Năsăud, unde studiază câteva sute de elevi.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!