22.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

S-a deschis prima Policlinică de pe Valea Șieului, Nov Medical Ruralis, cu sprijinul primăriei Șieu și al primarului Ionuț Cifor

S-a deschis prima Policlinică de pe Valea Șieului, Nov Medical Ruralis. Aceasta vine mai aproape de locuitorii zonei, cu servicii medicale din diferite specializări. A fost posibilă realizarea sa datorită sprijinului primăriei Șieu și al primarului Ionuț Cifor.

Proiectul Nov Medical Ruralis Șieu s-a deschis în mod oficial astăzi! Aceasta oferă pentru locuitorii Văii Șieului o policlinică profesională și un laborator de analize medicale, mai aproape de ei.

Nov Medical Ruralis este un proiect inițiat de Policlinica Maieru care își propune să aducă medicii și sănătatea mai aproape de locuitorii din mediul rural.

La deschidere au fost prezenți farmacistul Alexandru Vasile și Vasile Negrușier, fondatorii Policlinicii Maieru, dar și primarul localității Șieu, Cifor Tiniș Ioan Sebastian.

Acesta a declarat că e fericit că oamenii de pe toata Valea Șieului au acum un loc unde să își rezolve problemele de sănătate, optând pentru o consultație sau pentru un set de analize.

Specializările unde vă puteți programa, începând DE ASTĂZI, sunt:

  • Cardiologie
  • Endocrinologie
  • Ginecologie
  • Medicină Internă
  • Laborator Analize Medicale

De asemenea, Policlinica Nov Medical Ruralis are și un parteneriat cu Farmacia Hygieia. Astfel, pacienții pot opta pentru consultații, dar și eliberarea tratamentului.

De asemenea, pentru a oferi oamenilor de pe Valea Șieului servicii cât mai complete și șansa de a avea o viață sănătoasă, aproape de casă, urmează ca mai multe specializări să fie deschise, primele pe listă fiind Neurologie și Urologie” anunță cei de la Nov Medical Ruralis.

Pentru programări sau informații suplimentare puteți să sunați la numărul de telefon 0729.067.472 sau să trimiteți un email la adresa [email protected].

Echipa Nov Medical Ruralis Șieu vă așteaptă pe strada Școlii, nr. 28, în localitatea Șieu, oricând aveți o problemă de sănătate sau vreți să vă faceți analize de rutină.

Nov Medical RURALIS – Policlinica pentru sănătatea ta, mai aproape de tine!

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...