12.1 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

S-a deschis prima Policlinică de pe Valea Șieului, Nov Medical Ruralis, cu sprijinul primăriei Șieu și al primarului Ionuț Cifor

S-a deschis prima Policlinică de pe Valea Șieului, Nov Medical Ruralis. Aceasta vine mai aproape de locuitorii zonei, cu servicii medicale din diferite specializări. A fost posibilă realizarea sa datorită sprijinului primăriei Șieu și al primarului Ionuț Cifor.

Proiectul Nov Medical Ruralis Șieu s-a deschis în mod oficial astăzi! Aceasta oferă pentru locuitorii Văii Șieului o policlinică profesională și un laborator de analize medicale, mai aproape de ei.

Nov Medical Ruralis este un proiect inițiat de Policlinica Maieru care își propune să aducă medicii și sănătatea mai aproape de locuitorii din mediul rural.

La deschidere au fost prezenți farmacistul Alexandru Vasile și Vasile Negrușier, fondatorii Policlinicii Maieru, dar și primarul localității Șieu, Cifor Tiniș Ioan Sebastian.

Acesta a declarat că e fericit că oamenii de pe toata Valea Șieului au acum un loc unde să își rezolve problemele de sănătate, optând pentru o consultație sau pentru un set de analize.

Specializările unde vă puteți programa, începând DE ASTĂZI, sunt:

  • Cardiologie
  • Endocrinologie
  • Ginecologie
  • Medicină Internă
  • Laborator Analize Medicale

De asemenea, Policlinica Nov Medical Ruralis are și un parteneriat cu Farmacia Hygieia. Astfel, pacienții pot opta pentru consultații, dar și eliberarea tratamentului.

De asemenea, pentru a oferi oamenilor de pe Valea Șieului servicii cât mai complete și șansa de a avea o viață sănătoasă, aproape de casă, urmează ca mai multe specializări să fie deschise, primele pe listă fiind Neurologie și Urologie” anunță cei de la Nov Medical Ruralis.

Pentru programări sau informații suplimentare puteți să sunați la numărul de telefon 0729.067.472 sau să trimiteți un email la adresa [email protected].

Echipa Nov Medical Ruralis Șieu vă așteaptă pe strada Școlii, nr. 28, în localitatea Șieu, oricând aveți o problemă de sănătate sau vreți să vă faceți analize de rutină.

Nov Medical RURALIS – Policlinica pentru sănătatea ta, mai aproape de tine!

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....