6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

PSD Bistrița: Este Primăria Bistrița prea săracă, de cumpără o mașină second-hand cu 428.000 lei?

PSD Bistrița a comentat astăzi în legătură cu achiziția Primăriei Bistrița, care a cumpărat recent o mașină second-hand cu 428.000 lei. 

Anul trecut, în octombrie, domnul primar ne anunța bucuros că a cumpărat o mașină multifuncțională. Au curs felicitările de rigoare dar… De ce nu ne-a spus că mașina este din 2007 ?!

Prea săracă este Primăria Bistrița de cumpără o mașină second-hand cu 428.000 lei? (adică 4,2 miliarde sau 80.000 euro)”, se întreabă cei de la PSD Bistrița.

Consilierii social-democrați îl felicită – într-o postare pe pagina de Facebook – inclusiv pe vânzătorul utilitarei. Aceștia susțin că vânzătorul ar fi „persoană fizică” și că a încheiat o adevărată afacere.

Suntem curioși cât a avut de lucru această mașină de 16 ani în slujba orașului până acum. Poate ne spune Direcția de Servicii Publice cum de a cumpărat fix această mașină pentru că a fost un pont bun!

PS: Cu 900.000 de lei, Becleanul a cumpărat o mașină nouă-nouță, cu toate dotările.

Dar, punem spre comparație și mașini din aceeași epocă, aceeași marcă și prețurile de rigoare, găsite pe piața liberă”, concluzionează cei de la PSD Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. E afacerea nasu și cu finu'(primarul și vânzătorul)cu putina investigație se poate afla foarte ușor..și nu este singura afacere in ,,familie” aviz celor interesați…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: