4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Polițiștii locali, „poștașii” DSP. Duc amenzile pentru necompletarea formularelor de intrare în țară

Polițiștii locali au ajuns… poștași. Aceștia duc amenzile date de DSP celor ce au intrat în țară și nu au completat formularul. CARE este explicația:

Românii care intră în țară, după o vizită în străinătate, trebuie să completeze un formular. Mii de oameni s-au trezit cu amenzi trimise prin poștă, pe motiv de necompletare.

Și în județul nostru, mii de bistrițeni au primit amenzi acasă.

S-au trezit cu amenzi sosite prin poștă, de la DSP, după ce s-au întors din străinătate!

La Bistrița, polițiștii locali au ajuns să fie postașii DSP. Numai săptămâna trecută au „livrat” sute de astfel de plicuri.

Am trimis prin poștă amenzile, dar multe se întorceau înapoi. Uneori destinatarii nu erau găsiți acasă, alteori NU voiau să le primească. Erau trimise cu recomandată, trebuiau să semneze pentru ele. Dar multe s-au întors înapoi la sediu. Foarte mulți bani cheltuiți. Și atunci am apelat la Poliția Locală să ne ajute. Deci amenzile care se reîntorc la noi, le ducem cu polițiștii.

Oricum Poliția Locală s-a oferit să ne ajute. Așa că avem colegi care, împreună cu cei de la poliția locală merg la destinatari, ca să le dea amenzile și să le afișeze. Pentru că trebuie afișate, cele care se reîntorc la noi!” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, șefa DSP BN, Anca Andrițoiu.

Mulți dintre cei amendați au contestat amenzile, fiind numeroase procese pe rol. Totuși, s-ar părea că NU ar avea câștig de cauză, neputând demonstra că ar fi completat formularele.

În Spermezeu, primarul a pus al dispoziția concetățenilor săi un consultant care să-i ajute pe cei amendați să conteste amenzile primite.

Primarul Sorin Hognogi: „Avem familie cu amenzi de 8.000 de lei, pentru lipsa formularului digital de intrare în țară”

Sorin Hognogi pune la bătaie, în primărie, consultanță pentru cei care au fost amendați de DSP

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Sa va fie Rusine !!!! in ce lume traim nesimtitilor..?pai daca se intorc acasa si aduc si bani, mai sunt si amendati pt completarea unui formular pe care oricum nu le-a cerut nimeni sa o faca..!!! Tocmai pt ca voi cei de la DSP sa puneti mana pe niste bani nejustificati..!! impreuna cu guvernul actual care nu fac altceva decat sa distruga Tara si ce a mai ramas din ea..!! Nicaieri in EU nu exista asa ceva, incalcati constitutia si drepturile omului..!!! Oare nu vã va judeca intr-o zi Dumnezeu dupa cea ce ati facut..???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.