25 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

PONT: Mai sunt trei apartamente și două spații comerciale disponibile în PARK RESIDENCE, un bloc nou, ce se înalță discret, în inima Bistriței

Rare sunt ocaziile în care mai poți cumpăra un apartament într-o clădire nouă, chiar în centrul Bistriței. Tocmai de aceea, în cazul în care vă tenta un apartament în inima orașului, pe o străduță dintre Centrul Vechi și Parcul Mare, nu trebuie să ratați ocazia, pentru că alta nu mai prindeți degrabă. Iar cei care încheie contracte în august pentru ultimele trei apartamente disponibile primesc cadou un voucher de 1000 Euro de la Mobexpert. 

Park Residence este, probabil, cel mai frumos proiect imobiliar ridicat în Bistrița de Class Expert Construct, firmă cu 9 ani de experieță în domeniul construcțiilor rezidențiale. Zona în care se ridică este marele avantaj, strada Zorilor fiind situată la câteva minute de Centrul Vechi al Bistriței și la câțiva pași de Parcul Municipal. Cum un astfel de proiect avea nevoie de arhitecți pe măsură, echipa  www.arhitecturanouă.ro a fost cea aleasă, proiectul fiind condus de prof. arh. Flavius Munteanu.

Astfel, Park Residence propune un nou concept, nu doar o simplă locuință, cu un echilibru perfect între lux și confort. Provocarea arhitecților a fost ca stilul ansamblului rezidențial Park Residence să fie dat de o armonie perfectă între interiorul personalizat al fiecărui apartament și arhitectura exterioară, astfel încât, la final, proprietarii să fie beneficiarii unui proiect spectaculos și unic.

„În plin centru al Bistriței, printre străduțe cu caldarâm pietruit, încercând să păstrăm intactă istoria orașului, oferim răsfățul de a locui într-o clădire în stil neoclasic, cu accente moderne. Poziționat pe str. Zorilor, în zona centrală a Bistriței, proiectul Park Residence reprezintă un nou proiect de lux, o bijuterie rezidențială, care oferă viitorilor locatari apartamente spațioase, luminoase, cu finisaje de o calitate excelentă”, spun cei de la Class Expert, în prezentarea proiectului lor. 

Park Residence se dezvoltă pe o suprafață de 360 de metri pătrați și, fiind în zona 0 a orașului, are un regim de înălțime mic – D+P+1E+M, care permite o încadrare perfectă în arhitectura zonei. La Demisol va fi amenajată o parcare subterană elegantă, cu dotări și sisteme automatizate de ultimă generație. La Parter sunt două spații comerciale, perfecte pentru cei care caută un birou în zona centrală, la câteva minute de mers pe jos de la toate insituțiile importante. 

Vestea bună este că la Parter sunt două apartamente, iar la etaj au fost proiectate patru apartamente de lux, cu compartimentări diferite, astfel încât viitorii proprietari să-și poată alege cel care li se potrivește stilului lor de viață. Vestea proastă este că mai sunt disponibile doar trei apartamente, unul la Parter și alte două la etaj.

Spațiile comerciale își caută încă proprietari sau chiriași, iar cei care vor să le cumpere trebuie să știe că vor beneficia gratuit de proiectul de amenajare interioară, oferit cadou de constructor. 

Și mai avem o veste bună: cei care vor încheia contracte pentru apartamentele disponibile până în 31 august 2018 vor primi un VOUCHER CADOU în valoare de 1000 Euro de la Mobexpert Bistrița. 

Lucrările la ansamblul Park Residence sunt în plină desfășurare (vezi foto), urmând a fi dat în folosință la sfârșitul acestui an. Mai multe informații sau o vizită puteți programa sunând la numerele de telefon 0740211983 sau la sediul Class Expert Construct din Bistrița, Bulevardul Republicii Nr. 2, în incinta Shopping Center (etaj 3).

IMPORTANT: Se oferă asistență și consiliere în vederea accesării oricărui program de creditare.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!