0.1 C
Bistrița
miercuri, februarie 1, 2023

PONT pentru majorate și evenimente șic: Restaurantul cu un rooftop incredibil – For Friends

Facem pariu că nu știați foarte mulți dintre voi că pe str. Calea Clujului din Bistrița s-a deschis recent un restaurant, For Friends, de o eleganță aparte și cu un rooftop (terasă pe acoperiș) incredibil, de unde se dezvăluie o panoramă superbă asupra orașului. Și dacă ați ratat vara asta o cafea, prânzul sau cina acolo, trebuie să rețineți că restaurantul ramâne deschis în sezonul rece pentru evenimente: majorate, petreceri de firmă, botezuri și orice eveniment cu maxim 70 de invitați.

Proprietarii localului au investit toată creativitatea și cele mai bune materiale de construcții și finisaje pentru a amenaja un mic local, pe gustul lor, chiar vizavi de benzinăria Socar de pe drumul de Calea Clujului. Și a ieșit un restaurant cochet, nici mare, nici mic, plin de culoare, în care bunul gust te cucerește imediat ce ai trecut pragul. În vară a fost deschisă și terasa imensă de pe acoperiș, care dezvăluie un peisaj urban și o să vă arate Bistrița dintr-o perspectivă nouă, absolut cuceritoare.

Bucătăria a fost utilată modern, astfel că orice meniu ați comanda pentru evenimentul vostru va fi gătit ca la carte. Meniul restaurantului este unul apropiat de bucătăria mediteraneană, dar se pot aborda orice fel de gusturi – în funcție de dorința voastră. Până la urmă, totul poate fi discutat dinainte, în funcție de bugetul pe care îl aveți alocat și cu ce doriți să vă răsfățați invitații.

Nu trebuie să vă faceți griji nicicând privind unde veți parca, la For Friends au o parcare generoasă, mașinile putând fi parcate în două zone: în fața și în spatele clădirii.

Puteți obține mai multe informații și să faceți rezervări la numărul 0725 397 917, iar cu un Like dat paginii de facebook For Friends vă asigurați că nu ratați nicio noutate, iar în plus puteți vedea și mai multe fotografii cu restaurantul, meniul, etc.

Evident, dacă alegeți să organizați aici orice eveniment, aveți la dispoziție și terasa cu peisajul superb, de care să vă bucurați.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: