20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

PONT pentru majorate și evenimente șic: Restaurantul cu un rooftop incredibil – For Friends

Facem pariu că nu știați foarte mulți dintre voi că pe str. Calea Clujului din Bistrița s-a deschis recent un restaurant, For Friends, de o eleganță aparte și cu un rooftop (terasă pe acoperiș) incredibil, de unde se dezvăluie o panoramă superbă asupra orașului. Și dacă ați ratat vara asta o cafea, prânzul sau cina acolo, trebuie să rețineți că restaurantul ramâne deschis în sezonul rece pentru evenimente: majorate, petreceri de firmă, botezuri și orice eveniment cu maxim 70 de invitați.

Proprietarii localului au investit toată creativitatea și cele mai bune materiale de construcții și finisaje pentru a amenaja un mic local, pe gustul lor, chiar vizavi de benzinăria Socar de pe drumul de Calea Clujului. Și a ieșit un restaurant cochet, nici mare, nici mic, plin de culoare, în care bunul gust te cucerește imediat ce ai trecut pragul. În vară a fost deschisă și terasa imensă de pe acoperiș, care dezvăluie un peisaj urban și o să vă arate Bistrița dintr-o perspectivă nouă, absolut cuceritoare.

Bucătăria a fost utilată modern, astfel că orice meniu ați comanda pentru evenimentul vostru va fi gătit ca la carte. Meniul restaurantului este unul apropiat de bucătăria mediteraneană, dar se pot aborda orice fel de gusturi – în funcție de dorința voastră. Până la urmă, totul poate fi discutat dinainte, în funcție de bugetul pe care îl aveți alocat și cu ce doriți să vă răsfățați invitații.

Nu trebuie să vă faceți griji nicicând privind unde veți parca, la For Friends au o parcare generoasă, mașinile putând fi parcate în două zone: în fața și în spatele clădirii.

Puteți obține mai multe informații și să faceți rezervări la numărul 0725 397 917, iar cu un Like dat paginii de facebook For Friends vă asigurați că nu ratați nicio noutate, iar în plus puteți vedea și mai multe fotografii cu restaurantul, meniul, etc.

Evident, dacă alegeți să organizați aici orice eveniment, aveți la dispoziție și terasa cu peisajul superb, de care să vă bucurați.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!