23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

Porți deschise și program special în 9 septembrie, la Centrul „Sfinții Zaharia și Elisabeta” din Maieru

Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice „Sfinții Zaharia și Elisabeta” din Maieru își deschide porțile la sfârșitul acestei săptămâni. ÎPS Arhiepiscopul Andrei va participa la programul special pregătit pentru ziua de 9 septembrie.

Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, alături de Asociația „Filantropia Ortodoxă” Bistrița-Năsăud, Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice „Sfinții Zaharia și Elisabeta” Maieru, Primăria și Consiliul Local Maieru – cu sprijinul Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud – organizează Ziua Porților Deschise – la Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice „Sfinții Zaharia și Elisabeta” Maieru.
Evenimentul are loc la sediul instituției, pe Strada Șes, nr. 846.
Sâmbătă, 9 septembrie 2023, la seria de evenimente propuse de organizatori va participa și Î.P.S Arhiepiscop și Mitropolit Andrei.

Iată, mai jos, programul zilei:

  • Ora 12:00 – Primirea Î.P.S Arhiepiscop și Mitropolit Andrei
  • Ora 12:30 – Slujba de Binecuvântare a noului corp de clădire
  • Ora 12:40 – Sfințirea troiței din incinta Centrului rezidențial
  • Ora 13:00 – Inaugurarea a patru noi servicii socio-medicale de îngrijire a persoanelor vârstnice la domiciliu în Maieru, Bistrița, Târlișua, Fizeșu Gherlii
  • Ora 13:15 – Moment artistic dedicat beneficiarilor din Centrul Rezidențial
La spectacolul artistic vor participa Taraful Păunița din Sângeorz Băi, Frații Mihai și Ioachim Spân, Amalia Țuțuruga, Cristina Bugnar și Alexandru Pugna
  • Ora 14:00 – Vizitarea spațiilor de cazare, administrative și pentru activități din cadrul Centrului Rezidențial

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Acest centru rezidential are mai multe scopuri, de la oferirea serviciilor necesare persoanelor varstnice, la prezentarea unui eveniment artistic, avand in vedere prezenta IPS Arhiepiscop si Mitropolit Andrei. Suntem norocosi ca acest proiect face parte din comunitatea noastra si speram ca va contribui la buna ingrijire a persoanelor varstnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: