10.7 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Porți deschise și program special în 9 septembrie, la Centrul „Sfinții Zaharia și Elisabeta” din Maieru

Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice „Sfinții Zaharia și Elisabeta” din Maieru își deschide porțile la sfârșitul acestei săptămâni. ÎPS Arhiepiscopul Andrei va participa la programul special pregătit pentru ziua de 9 septembrie.

Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, alături de Asociația „Filantropia Ortodoxă” Bistrița-Năsăud, Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice „Sfinții Zaharia și Elisabeta” Maieru, Primăria și Consiliul Local Maieru – cu sprijinul Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud – organizează Ziua Porților Deschise – la Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice „Sfinții Zaharia și Elisabeta” Maieru.
Evenimentul are loc la sediul instituției, pe Strada Șes, nr. 846.
Sâmbătă, 9 septembrie 2023, la seria de evenimente propuse de organizatori va participa și Î.P.S Arhiepiscop și Mitropolit Andrei.

Iată, mai jos, programul zilei:

  • Ora 12:00 – Primirea Î.P.S Arhiepiscop și Mitropolit Andrei
  • Ora 12:30 – Slujba de Binecuvântare a noului corp de clădire
  • Ora 12:40 – Sfințirea troiței din incinta Centrului rezidențial
  • Ora 13:00 – Inaugurarea a patru noi servicii socio-medicale de îngrijire a persoanelor vârstnice la domiciliu în Maieru, Bistrița, Târlișua, Fizeșu Gherlii
  • Ora 13:15 – Moment artistic dedicat beneficiarilor din Centrul Rezidențial
La spectacolul artistic vor participa Taraful Păunița din Sângeorz Băi, Frații Mihai și Ioachim Spân, Amalia Țuțuruga, Cristina Bugnar și Alexandru Pugna
  • Ora 14:00 – Vizitarea spațiilor de cazare, administrative și pentru activități din cadrul Centrului Rezidențial

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Acest centru rezidential are mai multe scopuri, de la oferirea serviciilor necesare persoanelor varstnice, la prezentarea unui eveniment artistic, avand in vedere prezenta IPS Arhiepiscop si Mitropolit Andrei. Suntem norocosi ca acest proiect face parte din comunitatea noastra si speram ca va contribui la buna ingrijire a persoanelor varstnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!