8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Povestea vinului, în pasajele din Bistrița: Concerte Vița de Vie, The Mono Jacks, Jurjak, Ana Coman – săptămâna viitoare, la Bistrița!

După ediția de succes de anul trecut, Povestea Vinului se deapănă și în acest an, în pasajele din Bistrița. Se anunță câteva concerte speciale, săptămâna viitoare în orașul nostru, dar și alte surprize.

Pasaje în lumină” este tema acestei ediții din Povestea Vinului care se va desfășura între 18 și 21 august, pe Axa Breslelor.

De la Turnul Dogarilor și până la zona Arcadelor (aproape de strada Gh. Șincai), atmosfera va fi din nou animată cu povești, degustări de vin, meșteșugari,. Totul pentru a scoate la lumină aceste locuri cochete, care oferă unicitatea și farmecul micului burg transilvănean.

Palatul Culturii din Bistrița s-a implicat alături de Asociația Măcănița Transilvaniei, astfel încât, săptămâna viitoare bistrițenii vor avea parte de câteva concerte speciale.

La Bistrița vor concerta Vița de Vie, The Mono Jacks, Iarba Fiarelor, Jurjak, Ana Coman, Corina Sârghi & Taraful Jean Americanu, Alex & The Fat Penguins, Trigon. 

Acestora li se adaugă trupele locale Bancea, Borzoș & Năsăudean, Trupa 7 Pași și Magnetic Sax.

Va fi amenajată o zonă gastronomică, o zonă a meșteșugului și artizanatului. Vor fi, totodată și trei zone de activități: în poienița de la Turnul Dogarilor, în Piațeta Dominicană și în zona denumită de noi La arcade.

Vom avea muzică, proiecție de film, degustări de vin, tururi ghidate, ateliere, lectură publică și activități pentru copii.

Accesul este liber, iar fondurile generate de acest eveniment merg către restaurarea traseului mocăniței de la Teaca”, au transmis organizatorii.

Despre ediția de anul trecut, puteți reciti impresii accesând linkurile de mai jos: 

FOTO/VIDEO – Mihail, punctul culminant și răscolitor în fascinanta Poveste a Vinului

FOTO: O seară magică, lângă turnul Dogarilor și în pasajele Bistriței. Ce surprize vă mai rezervă Povestea Vinului

FOTO/VIDEO: 5 motive pentru care TREBUIE să ajungi azi sau mâine la Turnul Dogarilor

OAMENI din BN: Gheorghe Cobuț, de patruzeci de ani fierar pe Valea Bârgăului. „E o meserie grea și cam murdară…”

VIDEO: Un mare artist, despre Bistrița: Un orășel atât de cochet…!

EXCELENT: „Povestea Vinului pe pasajele Bistriței” a fost apreciată și promovată de Comisia Europeană”

Foto deschidere @ Arhivă / Povestea Vinului Ediția I

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.