20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

PREMIERĂ: Ediția de anul acesta a Drumului Romanilor, etapă în Cupa Mondială! Să vină zăpada!

Concursul de atelaje trase de câini Drumul Romanilor 6.0 va avea loc la finalul acestei luni, în 27-28 ianuarie, în Pasul Tihuța. Evenimentul este inclus în calendarul curselor pentru trofeul mondial 2023-2024 – anunță organizatorii.

Drumul Romanilor 6.0, competiția de atelaje trase de câini, are loc în Pasul Tihuța în ultimul weekend din luna aceasta – 27-28 ianuarie.

Hai în Pasul Tihuța în ultimul weekend din ianuarie 2024, unde poți avea parte de două zile pline de aventură la DRUMUL ROMANILOR 6.0, care este inclus în calendarul curselor pentru trofeul mondial 2023-2024. Speranța noastră este ca în acest sezon să avem zăpadă!„, spun organizatorii – Clubul Sportiv Sleddog Bistrița-Năsăud și Tășuleasa Social.

Participă sportivi din țări precum Ungaria, Bulgaria, Cehia, Polonia, Slovacia, Germania sau Austria, ediția de anul acesta fiind una specială.

Anul acesta Drumul Romanilor este o ediție specială din două motive:

1. Participă președintele Federației Internaționale ca și comisar de cursă, dar și pentru a evalua posibilitatea de a organiza la Tihuța un Campionat Mondial.

2. Ediția 6.0 este o etapă în Cupa Mondială, mai exact etapa 5.

Ne așteptăm să avem un număr mare de concurenți din țară, dar și din străinătate, sportivi de top, care se luptă pentru Cupa Mondială. Așteptăm concurenți din Ungaria, Bulgaria, Cehia, Polonia, Slovacia, Germania, Austria, dar și din alte țări. Categoriile vor fi: 2 câini, 4 câini, 6 câini, 8 câini, 10-14 câini, Skyjoring”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Bogdan Berende, de la Clubul Sportiv Sleddog Bistrița-Năsăud.

Anul trecut, competiția a fost anulată, din cauza lipsei zăpezii.

Lipsa zăpezii face „victime”: Drumul Romanilor 6.0, ANULAT

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: